25 Aralık 2012 Salı

Radyo Mastika 102.6 Bilgiler

Radyo Mastika,FM 102.6′dan İstanbul ve çevrelerinde dinlenmektedir.Radyo Mastika müzik türü itibariyle oyun havaları ve yöresel parçaları insanlara dinletmeyi amaç edinmiştir.Kalite olarak, yayın hayatına yeni girmiş olsada, oldukça iyi durumdadır.Oyun havaları dinlemeyi seviyorsanız, mutlaka Radyo Mastika dinlemelisiniz.

Radyo Mastika

Radyo Hakkında
İstanbul’da 102,6 frekansından yayına başlayan Radyo Mastika Oyun Havası formatıyla şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. Radyonun işletmesini; Müjde FM, Anadolu TV ve Radyo Duble’den tanıdığımız Volkan KANTAŞ üstlendi.

Türkiye’nin her yöresine hitap eden oyun havalarını dinleyebileceğiniz Radyo Mastika, Frekansı sabit, kendisi oynak radyo sloganı ile 102.6 frekansından İstanbul dinleyicilerine seslenmeye başladı.Radyo Yayın Yönetmenliğine Kerim Kale getirildi ve daha önceden seslerine aşina olduğumuz radyocu arkadaşlarımız da Radyo Mastika kadrosunda.

İstanbul dinleyicilerine kaliteli oyun havaları dinletmeyi amaç edinmiş Radyo Mastika ilerleyen günlerde çok ses getirecek gibi görünüyor.
Radyo Mastika

Radyo İletişim
Henüz belirli bir iletişim bilgisi bulunmamaktadır.Radyo yetkilileri tarafından iletildiği takdirde eklenecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder