30 Kasım 2012 Cuma

JoyTürk Radyo dinle

2004 yılında Türkiye’nin ilk Türkçe slow müzik radyosu olarak dinleyicisiyle buluşan JoyTurk, yayın hayatı boyunca dinleyicilerine Türkiye’nin en sevdiği romantik hitleri ve tüm zamanların en iyi şarkılarını ulaştırdı. JoyTurk, Mart 2011 tarihinden itibaren Türkiye genelinde 22 noktada daha yayına başladı ve kısa sürede kendi hedef kitlesinde lider radyolardan biri oldu. JoyTurk, kesintisiz internet ve uydu yayını ile dünyanın her yerinde dinlenirken, Digiturk 403. kanaldan da yayınına devam ediyor.
JoyTurk, hayatın içinde yer alan tüm duyguları çaldığı şarkılarda anlatırken, en başarılı sanatçıların yorumladığı özel akustik kayıtlar ve Türkiye’de ilk kez çaldığı yeni şarkılarla fark yaratmaya devam etti. JoyTurk ‘Aşkı Hisset’ isimli compilation albüm serisinde en çok dinlenen slow şarkıları topladı ve albümler büyük satış başarılarına ulaştı. Günün 24 saati dinlendiren, duyguları vurgulayan, hayatın yoğun temposundan uzaklaştıran müziğiyle dikkat çeken JoyTurk, sosyal medyada ve web sitesinde sanatçılarla yaptığı keyifli röportajlar ve özel performans görüntüleriyle de beğeni toplamaya devam ediyor.
Türkiye’nin en başarılı yorumcuları orkestra eşliğinde canlı performans sergilediği “JoyTurk Akustik”, Her hafta başka bir üniversitenin en çok dinlediği şarkılarının listelendiği “JoyTurk Kampüste”, Dinleyicilerin her akşam en çok etkilendikleri şarkıların çalındığı “Hayatınızı Değiştiren Şarkılar” ve daha birçok programını dinleyicisi ile buluşturuyor.
JoyTürk Radyo dinle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder