30 Kasım 2012 Cuma

Seymen Radyo Dinle

107.0 frekansıyla sizlerle buluşmaktadır.Oyun havalarının en çılgın ve en eğlenceli adresi Radyo Seymen.Yakın bir zamanda Radyo Barış’ın frekansı Radyo Seymen’e devredilmiştir.Hareketli müzik tarzıyla insanın içini kıpır kıpır ettiren radyo seymen aralıksız devam etmektedir.
Seymen Radyo Dinle

Tatlıses Radyo dinle

1994 yılında yayına başlayan ve günümüze kadar önemli başarılar elde eden Radyo Tatlıses bu başarısını sürekli yükseltmektedir. Radyo Tatlıses Türkiye’nin en güvenilir araştırma sonuçlarında sürekli ilk sıralarda yer almaktadır. Radyo Tatlıses daha geniş bir alanda kusursuz ses kalitesiyle yayın için vericilerini, stüdyolarını ve otomasyon sistemlerini yenilemiştir, günümüz yayıncılık teknolojilerini yakından takip eden Radyo Tatlıses 42 noktada bulunan vericileri ile, uydu ve cd kalitesinde internet yayını ile geniş kitlelere ulaşmaktadır. 2005 Aralık ayında Saran Group bünyesine geçen Radyo Tatlıses, İşini bilen, işini seven programcıları, prodüksiyon ekibi ve haber merkeziyle, dinleyicilerine her türden kaliteli Türk müziğini sunarak, 24 saat kesintisiz yayın yapmaktadır.
Tatlıses Radyo dinle

Açik Radyo online dinle

1 Aralık 2004 tarihinden itibaren, Açık Site’nin paralı aboneliği, 2004 yılı “Program Destekleme Projesi” katılımcıları ve 3 yıl boyunca Açık Site’ye destek veren aboneler sayesinde kaldırıldı ve her iki site, ikisinin de özellikleri korunmak ve geliştirilmek suretiyle birleştirilip yayına açıldı.
Açık Radyo’ya, programlarına, programcılarına ve dinleyicilerine ilişkin ayrıntılı bilgilerin yanı sıra, Radyo’nun sözel ve müzik programlarıyla, dost ve konuklarıyla kâinata vermeyi amaçladığı “sada”nın, genel bakış ve duruşun, oluşturmak istediği tartışma “platform”unun izdüşümlerini burada – ve birarada – bulmak mümkün…
Açik Radyo online dinle

Fonomen Radyo Dinle

Radyo Fenomen, Istanbul’da, Türkçe ve yabancı müziği birarada çalan tek radyo. Radyo, ülke sınırları içerisindeki yayın ağını genişletmeye şimdiden başladı. Şu anda Istanbul’un yanı sıra Ankara, Bursa ve Izmir’den de dinlenilebilmekte.
Olivier Mauxion, Fransa’da geçirdiği on senelik radyo sunuculuğu ve yapımcılığının ardından 1995 senesinde Paris’deki OUI FM’in program yönetmeni oldu. 1998 senesinde yaptığı Amerika seyahatinin ardından uluslararası çapta yayın yapan radyolarda danışmanlık görevi üstlendi ve dünya çapında değişik formatlar geliştirdi. Aynı sene içerisinde Istanbul’a yaptığı bir seyahat esnasında Türkiye’de çok önemli bir medya grubunun sahibi olan Cem Hakko ile tanıştı ve onun radyo grubu olan « Power Group » bünyesinde baş danışman sıfatıyla çalışmaya başladı 2006 senesinin sonlarında Olivier Mauxion Türkiyede özel gecelerde ve diskolarda yerli ve yabancı hit parçaların birarada çalındığını, insanların bunu çok sevdiğini fark etti ve bu tarzda yayın yapan bir radyonun eksikliğini gördü. 12 Eylül 2007 tarihinde Cem Hakko ve Olivier Mauxion yeni bir radyo kurdu :Radyo Fenomen. Başlangıcından itibaren Radyo Fenomen diğer rakiplerinden kolayca ayrılmayı başardı. Bunu yaparken dikkat edilen en önemli noktalar: ses kalitesi ve müzik yayın akışı oldu.
Fonomen Radyo Dinle

JoyTürk Radyo dinle

2004 yılında Türkiye’nin ilk Türkçe slow müzik radyosu olarak dinleyicisiyle buluşan JoyTurk, yayın hayatı boyunca dinleyicilerine Türkiye’nin en sevdiği romantik hitleri ve tüm zamanların en iyi şarkılarını ulaştırdı. JoyTurk, Mart 2011 tarihinden itibaren Türkiye genelinde 22 noktada daha yayına başladı ve kısa sürede kendi hedef kitlesinde lider radyolardan biri oldu. JoyTurk, kesintisiz internet ve uydu yayını ile dünyanın her yerinde dinlenirken, Digiturk 403. kanaldan da yayınına devam ediyor.
JoyTurk, hayatın içinde yer alan tüm duyguları çaldığı şarkılarda anlatırken, en başarılı sanatçıların yorumladığı özel akustik kayıtlar ve Türkiye’de ilk kez çaldığı yeni şarkılarla fark yaratmaya devam etti. JoyTurk ‘Aşkı Hisset’ isimli compilation albüm serisinde en çok dinlenen slow şarkıları topladı ve albümler büyük satış başarılarına ulaştı. Günün 24 saati dinlendiren, duyguları vurgulayan, hayatın yoğun temposundan uzaklaştıran müziğiyle dikkat çeken JoyTurk, sosyal medyada ve web sitesinde sanatçılarla yaptığı keyifli röportajlar ve özel performans görüntüleriyle de beğeni toplamaya devam ediyor.
Türkiye’nin en başarılı yorumcuları orkestra eşliğinde canlı performans sergilediği “JoyTurk Akustik”, Her hafta başka bir üniversitenin en çok dinlediği şarkılarının listelendiği “JoyTurk Kampüste”, Dinleyicilerin her akşam en çok etkilendikleri şarkıların çalındığı “Hayatınızı Değiştiren Şarkılar” ve daha birçok programını dinleyicisi ile buluşturuyor.
JoyTürk Radyo dinle

28 Kasım 2012 Çarşamba

Yön Radyo Canli dinle

Yön Radyo sevgi ve dostluk duygularını güçlendirmek, özgür düşünce ortamını geliştirmek, toplumumuzun bütün renk ve güzelliklerini tanıtmak, geçmiş ile gelecek arasında köprüler kurulmasına katkıda bulunmak anlayışıyla yayın hayatına girmiştir.
Yön Radyo Canli dinle

Radyo Numberone Türk Dinle

Türkiye ve yabancı müzik radyosu denildiğinde akla ilk gelen isimdir.Hit müzikleri takip etmek isteyenlerin sıkça dinlediği bir radyodur.
Radyo Numberone Türk Dinle

Radyo Moral fm dinle

Moral FM 1992’nin son ayları itibariyle deneme yayınları yapmış olmakla birlikte resmi olarak yayına başladığı tarih 15 Ocak 1993. Söz konusu tarihlerde Moral FM sadece bulunduğu Bahçelievler ilçesinin Yenibosna semtine yayın yaparken bugün Türkiye’nin birçok iline yayın yapan dinleyici nufusu ve nüfuzu itibariyle türdeş radyolar içerisinde en çok dinlenen tematik-kültürel yayın yapan bir radyodur. Altmışa yakın farklı program ve programcısıyla Moral FM her gün 24 saat aralıksız yayın yapmaktadır.
Radyo Moral fm dinle

Radyo Spor dinle canli

Radyo spor ulusal olarak, futbol, basketbol, voleybol, formula1, motor sporları, tenis ve diğer spor musabakalarının canlı anlatımları ve bilgiler vermektedir
Türkiye'nin ilk spor radyosudur. Yayın akışının tamamı spor programları ve canlı spor yayınları üzerinedir.
Radyo Spor dinle canli

Radyo Palfm Dinle

Radyo Palfm (3 hat) istanbul 99.2 , izmir 99.3 Konya 99.3 ,Ankara 99,3 Frekanslarında yayın yapan 2007'de İstanbul'da yayına başlayan Pop Müziğinin seçkin isimlerinden oluşan yayın akışıile Müziğin Türkçesi sloganıyla yayın yapan pal fm Palmali Group of Companies bünyesindedir
Radyo Palfm Dinle

Voyage Radyo Dinle

Ocak 2009 da yayın hayatına başlayan Radio Voyage Türkiyenin ilk Ambient ve New Age müzik radyosudur. Radyo yayın anlayışı ve müzikal kimliği ile kendi alanında ilk ve tek olmayı hedefleyen radyo İstanbul ve çevresinde 107.4 frekansında yayın yapıyor.
Müzikte, uluslararası etkileşimlerle ortaya çıkan yeni yönelim, tür ve denemelerden oluşan örneklerin yer aldığı Voyage, Klasik Müzik yapıtlarının modern, sıradışı, hatta deneysel yorumları ile, etnik altyapıların üzerine inşa edilmiş New Age çalışmalarına sıkça yer veriyor. Günlük yaşamın her anında dinleyicilere eşlik edecek şekilde tasarlanan yayın akışında, Ambient, New Age, Avant Classical, Pop Classic, Gregorian Pop, Down Tempo, World Music, Ethnic Jazz ve Soundtrack gibi ortak noktası yenilikçi ve denemeci olan müzikal türlerini yanyana koyuyor. Voyage, arayış ve denemelerle ortaya çıkan bu türlerin yeni ve en güzel örnekleriyle dinleyicisine ayrıca keşif yapma imkanı sunuyor.
Radio Voyage İstanbul da 107.4 FM frekansından yayın yapıyor, uydu ve internetten dinlenebiliyor.
Voyage Radyo Dinle

27 Kasım 2012 Salı

Canli Damarfm dinle

DamarFm “Jilet Gibi Radyo” Sloganıyla 21.05.2002 Tarihinde Yayın Hayatına Başlamış, Almanya’da GEMA’ya Bağlı Lisanslı ve Resmi Bir Radyo Olup, Yayın Hayatını  Aralıksız Olarak İnternet Üzerinden Sürdürmektedir.
Canli Damarfm dinle

Canlı Radyo en dinle

Okuma eyleminin tatil edildiği, tefekkür ibadetinin unutulduğu,bilinç kırılmasının hızlandığı,değer erozyonunun yaygınlaştığı bir süreçte İslami bilgi ve bilincin oluşmasına katkı sağlamak bu alanda bir boşluğu doldurmak bize emanet edilen zamana güzel şeyler yüklemek adına kuruldu en radyo
Radyo en sorumlulukları hatırlatıcı Salih amellere çağırıcı hakkı ve sabrı tavsiye eden İnsanların derdiyle dertlenen  doğruları dillendiren çağın ürkütücü sukutunu dağıtacak yürekli bir seslenişin adıdır radyo en.
Canlı Radyo en dinle

Canli radyo on dinle

1993'ten bu yana Ankara'lıların kulağındaki ses olmaya devam ediyoruz. Dinleyicilerimize daima en yeniyi ve en kaliteliyi vermeyi ilke edinerek, sıcak, neşeli, seviyeli bir frekans arayan ve müzikle vakit geçirmek isteyen herkesin kulağı bizde...
Dijital tabanlı son sistem cihazlar, bilgisayar destekli yayınımız ve vericilerden kulaklara ulaşan en kaliteli titreşimlerle, başkentteki müzik keyfini biz yaşatıyoruz
Canli radyo on dinle

canli radyoTürk dinle

Radyo Türk, Notaların ve hayatın tam ortasından haykıran müziklerle, her nağmede biraz daha demlenen, bir yaşamdır, Türk sanat müziği ve Türk halk müziği.Bizde Radyo Türk olarak, bu yaşam tarzını, hayatın her alanına yayıp daha ileriye taşımak isteğindeyiz. Sizleri Günün yoğunluğu ve stresinden kurtarmak için en sevilen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerini sunuyor, kaliteli ve seviyeli programlarımızla günü paylaşıyoruz.Kaliteli müzik tarzı ve programcılarıyla Bir radyodan beklediğiniz ve istediğiniz tüm güzellikler hoş sohbet ve iyi müzikler sizinle buluşuyor. Sizde Yaşanılan tempolu hayata, muhabbet dolu bir mola vermek isterseniz, bu frekans hep yanınızda.
canli radyoTürk dinle

Canli can radyo dinle

TRT dışında bir yayıncılığın başladığı yıllarda özel bir girişimci tarafından yayına başlatılmış ancak yayınını 1994 yılına kadar sürdürebilmiştir. 1994 yılı Haziran ayında şimdiki sahibi bulunan Anonim Şirket tarafından satın alınarak yayın hayatına devam etmiştir. 1996 yılında var olan disiplinsiz yayın politikasını terk ederek Anadolu Halk Müziği ağırlıklı yayınına başlamıştır. Geçen zaman içerisinde tekniğini geliştirip içeriğini zenginleştirerek,dinlenme oranını arttırmıştır. Can radyo yayın stüdyo ve bürosu Bornova dadır. İzmir-Yamanlar-Kara tepe de bulunan kendisine ait tesislerinden 100 Km yarı çaplı bir alana net,sorunsuz yayın yapmaktadır. Yayın içeriği açısından bölge halkının çok büyük bir kesimine hitap ettiği için Metropol ve çevre ilçelerde en çok dinlenen radyo durumundadır. Zaman zaman yayınlarından dolayı sorunlar yaşamakta ve yayın içeriklerinde kısıtlamalar yapmak zorunda kalmaktadır. Can Radyonun amacı Anadolu'dan zorunlu göçle İzmir ve çevresine yerleşmiş Anadolu halkını Kökeninden koparıp şehirleştirmek değil,En azından kendi kültürüyle bu şehirde yaşatmaktır.
Canli can radyo dinle

canli aşffm dinle

1994 yılından bu yana FM 102.1 frekansından başka bir adla yayın yapmakta olan radyomuz, 2001 yılında ASY Medya Grup ailesine katıldı... Tüm İç Anadolu Bölgesi' ni içeren yayın ağıyla beraber internet üzerinden dünyanın her yerindeki dinleyicilerine ulaşmaktadır.
canli aşffm dinle

Aşkfm Radyo dinle online

1994 yılından bu yana FM 102.1 frekansından başka bir adla yayın yapmakta olan radyomuz, 2001 yılında ASY Medya Grup ailesine katıldı... Tüm İç Anadolu Bölgesi' ni içeren yayın ağıyla beraber internet üzerinden dünyanın her yerindeki dinleyicilerine ulaşmaktadır.
Aşkfm Radyo dinle online

Slow Radyolar SlowTürk Dinle

Slow müzikleri en iyi şekilde çalan slow Türk, başarısına devam ediyor.1992 yılında ulusal yayın yapan Power FM ile sektöre adım atan Power Group, art arda her biri kendi kulvarının lideri olan Radyo-Tv kanallarını kurarak hızla büyüdü.Power Fm’in gördüğü büyük ilgi, Slow Türk, Slow Türk ve Fenomen radyolarının, 2003 yılında ise Slow Türk TV’nin açılmasını sağladı.
Türkiye’de slow müzik dendiğinde akla gelen ilk radyodur.Slow Türk internet üzerinden dinlenebilmektedir.Her geçen sene kendi üzerine birşeyler koyarak radyo yayınına devam etmektedir.
Slow Radyolar SlowTürk Dinle

Tatlises Radyo Canli Dinle

1994 yılında yayına başlayan ve günümüze kadar önemli başarılar elde eden Radyo Tatlıses bu başarısını sürekli yükseltmektedir. Radyo Tatlıses Türkiye’nin en güvenilir araştırma sonuçlarında sürekli ilk sıralarda yer almaktadır. Radyo Tatlıses daha geniş bir alanda kusursuz ses kalitesiyle yayın için vericilerini, stüdyolarını ve otomasyon sistemlerini yenilemiştir, günümüz yayıncılık teknolojilerini yakından takip eden Radyo Tatlıses 42 noktada bulunan vericileri ile, uydu ve cd kalitesinde internet yayını ile geniş kitlelere ulaşmaktadır. 2005 Aralık ayında Saran Group bünyesine geçen Radyo Tatlıses, İşini bilen, işini seven programcıları, prodüksiyon ekibi ve haber merkeziyle, dinleyicilerine her türden kaliteli Türk müziğini sunarak, 24 saat kesintisiz yayın yapmaktadır.
Tatlises Radyo Canli Dinle

Radyo pop reklamsız dinle

Reklamsız ve kesintisiz pop ve yabancı müzik yayını yapmaktadır.
Radyo pop reklamsız dinle

Süper fm canli online dinle

Süper FM, merkezi İstanbul’da olan, ulusal çapta yayın yapan radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir.
Türkiye’nin ilk özel radyolarından olan Süper FM, Türkçe sözlü popüler müzik yayını yapmaktadır.
Uzan grubu tarafından kurulan radyo uzun süre bu gruba bağlı yayın organlarından biri olarak kalmıştır. Ancak Uzan Holding şirketlerine TMSF’nin el koyması ile kısa süreli devletin eline geçmiştir. 2005 yılı Eylül ayında düzenlenen ihale ile Kanada’lı iletişim grubu Canwest’e 33 Milyon USD karşılığında satılmıştır.
Süper fm canli online dinle

Radyo on Canli Dinle online

1993'ten bu yana Ankara'lıların kulağındaki ses olmaya devam ediyoruz. Dinleyicilerimize daima en yeniyi ve en kaliteliyi vermeyi ilke edinerek, sıcak, neşeli, seviyeli bir frekans arayan ve müzikle vakit geçirmek isteyen herkesin kulağı bizde...
Dijital tabanlı son sistem cihazlar, bilgisayar destekli yayınımız ve vericilerden kulaklara ulaşan en kaliteli titreşimlerle, başkentteki müzik keyfini biz yaşatıyoruz
Radyo on Canli Dinle online

Numberone Türk Dinle Online Canli

Türkiye ve yabancı müzik radyosu denildiğinde akla ilk gelen isimdir.Hit müzikleri takip etmek isteyenlerin sıkça dinlediği bir radyodur.
Numberone Türk Dinle Online Canli

Radyo Fenomen Dinle Canli online

Radyo Fenomen, Istanbul’da, Türkçe ve yabancı müziği birarada çalan tek radyo. Radyo, ülke sınırları içerisindeki yayın ağını genişletmeye şimdiden başladı. Şu anda Istanbul’un yanı sıra Ankara, Bursa ve Izmir’den de dinlenilebilmekte.
Olivier Mauxion, Fransa’da geçirdiği on senelik radyo sunuculuğu ve yapımcılığının ardından 1995 senesinde Paris’deki OUI FM’in program yönetmeni oldu. 1998 senesinde yaptığı Amerika seyahatinin ardından uluslararası çapta yayın yapan radyolarda danışmanlık görevi üstlendi ve dünya çapında değişik formatlar geliştirdi. Aynı sene içerisinde Istanbul’a yaptığı bir seyahat esnasında Türkiye’de çok önemli bir medya grubunun sahibi olan Cem Hakko ile tanıştı ve onun radyo grubu olan « Power Group » bünyesinde baş danışman sıfatıyla çalışmaya başladı 2006 senesinin sonlarında Olivier Mauxion Türkiyede özel gecelerde ve diskolarda yerli ve yabancı hit parçaların birarada çalındığını, insanların bunu çok sevdiğini fark etti ve bu tarzda yayın yapan bir radyonun eksikliğini gördü. 12 Eylül 2007 tarihinde Cem Hakko ve Olivier Mauxion yeni bir radyo kurdu :Radyo Fenomen. Başlangıcından itibaren Radyo Fenomen diğer rakiplerinden kolayca ayrılmayı başardı. Bunu yaparken dikkat edilen en önemli noktalar: ses kalitesi ve müzik yayın akışı oldu.
Radyo Fenomen Dinle Canli online

JoyTürk Radyo dinle canli

2004 yılında Türkiye’nin ilk Türkçe slow müzik radyosu olarak dinleyicisiyle buluşan JoyTurk, yayın hayatı boyunca dinleyicilerine Türkiye’nin en sevdiği romantik hitleri ve tüm zamanların en iyi şarkılarını ulaştırdı. JoyTurk, Mart 2011 tarihinden itibaren Türkiye genelinde 22 noktada daha yayına başladı ve kısa sürede kendi hedef kitlesinde lider radyolardan biri oldu. JoyTurk, kesintisiz internet ve uydu yayını ile dünyanın her yerinde dinlenirken, Digiturk 403. kanaldan da yayınına devam ediyor.
JoyTurk, hayatın içinde yer alan tüm duyguları çaldığı şarkılarda anlatırken, en başarılı sanatçıların yorumladığı özel akustik kayıtlar ve Türkiye’de ilk kez çaldığı yeni şarkılarla fark yaratmaya devam etti. JoyTurk ‘Aşkı Hisset’ isimli compilation albüm serisinde en çok dinlenen slow şarkıları topladı ve albümler büyük satış başarılarına ulaştı. Günün 24 saati dinlendiren, duyguları vurgulayan, hayatın yoğun temposundan uzaklaştıran müziğiyle dikkat çeken JoyTurk, sosyal medyada ve web sitesinde sanatçılarla yaptığı keyifli röportajlar ve özel performans görüntüleriyle de beğeni toplamaya devam ediyor.
Türkiye’nin en başarılı yorumcuları orkestra eşliğinde canlı performans sergilediği “JoyTurk Akustik”, Her hafta başka bir üniversitenin en çok dinlediği şarkılarının listelendiği “JoyTurk Kampüste”, Dinleyicilerin her akşam en çok etkilendikleri şarkıların çalındığı “Hayatınızı Değiştiren Şarkılar” ve daha birçok programını dinleyicisi ile buluşturuyor.
JoyTürk Radyo dinle canli

Marmara fm canli radyo dinle

Marmara Fm 1993 yılında İstanbul'da kuruldu. İstanbul merkezli, ulusal yayın yapmaktadır. Türkiye ve Avrupa'da da büyük bir dinleyici kitlesine hitap etmektedir.
İstanbul'un Üsküdar ilçesinden yayın yapmaktadır. Sunucuları arasında Eşref Ziya, İbrahim Sadri ve Münib Engin Noyan yer alır.
Gün boyu devam eden canlı yayın akışı Müzik, Haber ve Kültürel programlardan oluşmaktadır. Türk Halk Müziğinden, Sanat ve Tasavvuf Müziğine, Yabancı sözlü müzikten Dünya müziklerine kadar geniş yelpazede müzik yayını yapan Marmara FM, saat başı haberleriyle de gündemin nabzını tutmaktadır.
Radyo belgeselleri, söyleşiler, din, tarih, hatıra ve teknoloji içerikli kültürel programlara yer veren Marmara FM, farklı görüşleri kendi bünyesinde buluşturabilen özgün bir yayıncılık örneği sergilemektedir.
Yayın alanını her geçen gün genişleten ve ilkeli yayıncılığı ile saygınlığını pekiştiren Marmara FM dinleyicisinin talepleriyle reklam verenin avantajlarını buluşturan bir reklam anlayışına sahiptir.
Marmara fm canli radyo dinle

26 Kasım 2012 Pazartesi

Canlı Show Radyo Dinle

Show Radyo yayınlarında ağırlıklı olarak yerli pop müzik, kültür ve haber programlarına ve naklen spor karşılaşmalarına yer veren, 1992 yılından bu yana dinleyicilerine ulaşmaktadır.
Show Radyo, üstün teknoloji ürünü teknik cihazlarının yanısıra, 1997 yılında bilgi işlem teknolojisini de yayın sistemine katarak bu konuda girişimde bulunan çok az radyodan biri olma özelliğine de sahip olmuştur.
Show Radyo, merkezi İstanbul’da olan, “Avrupa ve Amerika Holding”‘e bağlı ve ulusal çapta yayın yapan radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir.
Radyo; pop müzik türü ağırlıklı olmak üzere müzik yayını, kültür ve haber programları ve naklen spor karşılaşmalarına yayın akışında yer vermektedir. Yayın hayatına başladığı günlerde İngilizce ve Fransızca yayın yapan radyo daha sonra yayın politikasını değiştirmiş ve yalnızca Türkçe sözlü müzik yayınlamaya başlamıştır.
Canlı Show Radyo Dinle 

Canlı Dünya Radyo Online

1993 yılında koza kelebek olup Ankara semalarında uçmaya başladı… 2007 den 2011 kasım ayına kadar karasal vericileriyle İstanbul’dan kanat çırptı. şimdilerde ise internet dünyasında uçuşuna devam eden rengarenk kelebeğin seyrü seferini anlatmak zor bir duygu.
Canlı Dünya Radyo Online

Canlı Polis Radyosu Online

Polis Radyosu, Türkiye Cumhuriyeti Polis Teşkilatı’nın Haberleşme Dairesi Başkanlığı’na bağlı ve Türkiye genelinde ulusal yayın yapan bir radyo istasyonudur. Emniyet personeli tarafından hazırlanan programlar ile 1952′den beri yayın yapan Polis Radyosu, TRT’den sonra Türkiye’de yayın yapan en eski radyo kanalıdır. İlk yıllarında merkezden desteklenen programlarla bölgesel yayın yapan bölge Polis Radyoları halinde iken, 2000 yılından itibaren uydu yayın sistemine geçilmiş ve Merkez Türkiye Polis Radyosu olarak yayına başlamıştır. Ayrıca radyo, Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenilebilmektedir.
Canlı Polis Radyosu Online

Canlı Radyo Atlantis fm Dinle

Atlantis FM, 1 Ağutos 2011 tarihi itibari ile Ankarada yayın hayatına başlayan türkçe pop ağırlıklı müzik radyosu.
Canlı Radyo Atlantis fm Dinle

Canlı Kanal Türk Radyo

Kanaltürk radyo internet üzerinde bilinen ve kabul gören en iyi ses kalitesiyle (AAC+) yayın yapmaktadır.
Yüksek kalitedeki bu yayını kesintisiz dinleyebilmeniz için bilgisayarınızda Flash Player 9.0.115 veya üzeri bir program yüklü olmalıdır.
Canlı Kanal Türk Radyo

Canlı radyo Pause

Radyo Pause, Yeni yaşam frekansı, Radyo Pause sizlere bu slogan ile sesleniyor. Yakın zamanda yayına başlamış olan radyo, müziklerine hız kesmeden devam ediyor..Müziklerin yanında etkinlikleri ilede göz dolduran radyo pause, dinleyicilerinden tam puanı çoktan almış gibi görünüyor.
Canlı radyo Pause

Canlı Radyo Mega Dinle

Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan RADYO MEGA 1994 yılından günümüze kadar yayın hayatına devam etmektedir.2007 yılında Avrupa Müzik & Film bünyesine katılarak yeniden yapılanan ve “Ünlülerin Radyosu” formatı ile gündemdeki yerini büyüten RADYO MEGA Türkiye’nin ilk celebrity radyosu oldu.Radyo Mega “Sadece Müzik” sloganı ile yayın yaparak , haberler yerine müzik haberleri sunan ilk ve tek radyo olarak bir ilke imza atmıştır.İlklerin radyosu olan RADYO MEGA’nın en büyük özelliği ardı ardına Popüler Türk müziğinin hitlerini sunuyor ve gündemdeki önemli sanatçıları kendi yayınlarıyla dinleyiciyle buluşturuyor.İstanbul frekansı 105.4 olan ve inetrnet üzerinden Dünyanın her yerinden cd kalitesinde dinleme imkanı sunan Radyo Mega, internet verilerinde Türkiye’nin %75′inde en çok tercih edilen radyolar arasında bulunuyor
Canlı Radyo Mega Dinle

Canlı Lokum fm Online

Türkçe – Pop Slow yayın yapmakta olan LOKUM FM’ de en güncel, en sevilen aşk şarkıları, unutulmayan artık klasikleşmis eserler dinleyicilerle buluşturulmaktadır. Deneyimli kadrosu, sıcak ve samimi programcıları, sevilen birbirinden ünlü konuklarıyla LOKUM FM kendinize ve kurumunuza en iyi vitrini oluşturabileceğiniz frekanstır.
Canlı Lokum fm Online

Canlı Radyo 35 Online

Nisan 1996′da yayın hayatına başlayan Radyo 35 bölgede liderliği kısa sürede yakalamış ve yoluna emin adımlarla devam etmiştir. 24 saat kesintisiz sürdüğü Türkçe Pop Müzik dalında yayınlarıyla, kendini devamlı yenileyen ve dinleyicilerinin memnuniyetini birinci planda tutan bir strateji izlemiştir. Balçova’da bulunan merkez stüdyolarında ki tüm sistemler güçlü teknolojik alt yapıyla desteklenmiştir. Profesyonel yayın ekibi ve teknolojik gücü ile bölgenin en beğenilen radyosu olmayı başaran Radyo 35, kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam etmektedir.
Canlı Radyo 35 Online

Online istanbul fm dinle

Demirdöğen şirketler grubunun ilk radyosu olan İstanbul FM kuruluşundan bugüne dek gücüne güç katarak yayın hayatına devam etmektedir.
24 saat kesintisiz sürdüğü Türkçe Pop müzik dalında yayınlarına devam eden İstanbul FM, dinleyicilerin zevklerine göre kendini devamlı yenilemekte ve bu kapsamda Türkçe Pop müzik dalında Türkiye in sevilen starlarını ve en hit şarkılarını dinleyenleri ile buluşturmaktadır.
Sürekli yükselen başarı grafiği ve artan dinleyici sayısıyla Türkiye genelinde de bir numara olmayı hedeflediğini kanıtlayan İstanbul FM artan yayın ağıyla da her geçen gün daha çok kişiye ulaşmaktadır
Online istanbul fm dinle

25 Kasım 2012 Pazar

KarmaTürk Radyo Canlı Dinle

KarmaTurk olarak, 99.0 frekansindan yayin yapan yerel bir radyoyuz. Radyomuz, kaliteli muzik ve seviyeli yayincilik ilkeleri uzerine kurulmustur. Muzigin icinden gelen herkese ve emegi gecen tum muzik insanlarina deger vermeyi gorev edindik. Bu durusumuzla muzik piyasasindaki gundemi belirliyoruz. Dinleyicilerimize en iyi muzigi, en dolu programlari sunmak icin var gucumuzle calisiyoruz. KarmaTurk e her yeni gune, hepimiz en dinamik, en enerjik halimizle basliyoruz ve bunuz siz sevenlerimize aktariyoruz
KarmaTürk Radyo Canlı Dinle

Radyo Viva Online Dinle

Canlı Radyo istasyonu Radyo Viva, Merkezi İstanbul’dan 90.0 FM frekansından “Türkçe müziğin keyfi” sloganıyla yayın yapan radyo kanalıdır. Online radyo kanalı Radyo Viva, 1999 yılından beri, %70 pop, %30 seçme fantezi müzik yayımlayan özel bir müzik istasyonudur. Bunun yanında saat başlarında kısa haberler, özel stüdyo konukları ve hediyelerle her zaman, dinleyicilerinin beklentilerini gerçekleştirmektedir.
Radyo Viva Online Dinle

Radyo Moda Online Canlı Dinle

Radyo moda Farklı çizgisiyle fark yaratıyor
Radyo Moda Stüdyolarında dünyanın önde gelen otomasyon sistemi, digital onair ve produksiyon mixerleri kullanılmaktadır. Sistemler tam yayın kontrolü ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır.Otomasyon sistemi Master Control ve Selector olarak iki ana yazılım ile kontrol edilmektedir.Ayrıca Sistem bünyesinde 24 saat kayıt yapabilme özelliğine sahip (Tracker) kayıt sistemi de bulunmaktadır.
Bu radyo çok moda
Radyo Moda Online Canlı Dinle

Radyo D Pop Online Dinle

Radyo D; Türkiyede yayın yapan radyolar arasında Ulusal yayıncılık lisansı ile ilk özel radyolardan biri olan radyomuz, 1996 yılında RADYO D adını aldı. Radyo D, Türkiye’de ulusal yayın yapan bir radyo istasyonudur.İstanbul’da FM 104.0 frekansından yayın yapmaktadır. Ulusal yayıncılık lisansıyla Türkiye’de yayın yapan ilk özel radyolardan biridir. Türkiye’de 33 merkezde FM bandından, Türksat 2A uydusu ile tüm Avrupa’da ve İnternet üzerinden de tüm dünyada dinlenebilmektedir.
Ağustos 2006’dan itibaren yeni bir yapılanma sürecine giren RADYO D, modern yayıncılık anlayışı, popüler şarkıları ve tecrübeli dj leriyle beğeni toplamaya devam ediyor.
Radyo D Pop Online Dinle

Best Fm Canlı Dinle

Best FM, Türkiye’de ulusal alanda yayın yapan bir radyo istasyonudur. Türkiye’de bir yayın ağı bulunan Best FM, 5 Şubat 1993 yılında İstanbul’dan yayına başlamıştır. Sahibi Emrah Hattat’tır.
Emrah Hattat tarafından kurulmuş Türkiye’nin ilk özel radyolarından olan Best FM, 5 Şubat 1993 yılında İstanbul Gayrettepe’deki stüdyosunda bir Ajda Pekkan şarkısı ile ON AIR olduğu ilk günden bugüne, öğreten, dinlendiren, eğlendiren ve düşündüren farklı renklerdeki programlar ve programcılar, kaliteli Türkçe müzik yayını, yayın ilkeleri doğrultusunda Türkiye’nin En İyi Radyosu olmak için çalışmaktadır.
Best Fm Canlı Dinle

Açık Radyo Dinle Online

1 Aralık 2004 tarihinden itibaren, Açık Site’nin paralı aboneliği, 2004 yılı “Program Destekleme Projesi” katılımcıları ve 3 yıl boyunca Açık Site’ye destek veren aboneler sayesinde kaldırıldı ve her iki site, ikisinin de özellikleri korunmak ve geliştirilmek suretiyle birleştirilip yayına açıldı.
Açık Radyo’ya, programlarına, programcılarına ve dinleyicilerine ilişkin ayrıntılı bilgilerin yanı sıra, Radyo’nun sözel ve müzik programlarıyla, dost ve konuklarıyla kâinata vermeyi amaçladığı “sada”nın, genel bakış ve duruşun, oluşturmak istediği tartışma “platform”unun izdüşümlerini burada – ve birarada – bulmak mümkün…
Açık Radyo Dinle Online

Alem FM Online dinle

13 Ocak 1994 tarihinde tüm Marmara bölgesinde (İstanbul ve Yalova) 89.2 frekansından yayın hayatına başlayan Alem FM, bugün çoğunluğu 89.2 frekansından olmak üzere 43 ana merkezden tüm Türkiye'ye yayın yapmaktadır. ( Frekanslar için tıklayınız ) DIGITURK ve buradan üzerinden tüm dünyaya da ulaşan Alem FM, webcam yoluyla radyo dinleyicilerine görüntü de ulaştırmaktadır.
Alem FM Online dinle

Radyo Pal FM Canlı Dinle

Radyo Palfm (3 hat) istanbul 99.2 , izmir 99.3 Konya 99.3 ,Ankara 99,3 Frekanslarında yayın yapan 2007'de İstanbul'da yayına başlayan Pop Müziğinin seçkin isimlerinden oluşan yayın akışıile Müziğin Türkçesi sloganıyla yayın yapan pal fm Palmali Group of Companies bünyesindedir
Radyo Pal FM Canlı Dinle

Kral Pop Radyo Canlı Dinle

Kral Pop, 1 Mart 2011′de yayına başlayan radyo kanalıdır. Doğuş Grubu’nun Türkiye’de yayın yapan radyo kanalıdır. TMSF’den Radyo 5′in yayın hakları satın alınmasıyla birlikte 1 Mart 2011′de yayın hayatına başlamıştır.
Kral fm ve kral pop aynı isimleri paylaşmalarına rağmen farklı müzik türleri ile dinleyicilere hitap etmektedirler. Başarılı ve tanınmış dj’lerle başlangıç yapan radyo, kısa sürede büyük bir dinleyici kitlesi oluşturmayı hedefliyor.
Kral Pop Radyo Canlı Dinle

RAdyo Power Türk Canlı Dinle

PowerTürk, merkezi İstanbul’da olan, “Power Medya Grubu”‘na bağlı ulusal çapta yayın yapan, günlük yayın akışı en iyi, en yeni, en popüler ve en unutulmayan Türkçe şarkılardan oluşan 1 Şubat 2002 yılında Cem HAKKO tarafından kurulmuş bir radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden ve Digiturk platformu üzerinden de dinlenebilmektedir. Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği ilklerle ve teknolojik yeniliklerle standartları belirleyen POWER TURK, bugün Türkiye’de liderliğini sürdürüyor.

1 Şubat 2002 de kurulmuştur.Sahibi Power Med iaya ait 3 radyo daha bulunmaktadır.Power FM, Power Türk ve Power XL. POWER TURK Türkiye’de 15 merkezde, Digiturk 412.kanalda ve internet aracılığı ile tüm dünyaya yayın yapmaktadır.

24 Kasım 2012 Cumartesi

Yabancı Romantik Radyo Dinle

1993 yılında yayın hayatına başlamıştır. Romantik Radyo, merkezi İzmir’de olan bir radyo kanalıdır. Frekansı 101.0′dir. Romantik Radyo 2004 yılında RAYAD tarafından ” İzmir’in en çok dinlenen yabancı müzik kanalı ” ödülüne layık görülmüştür.
Yabancı Romantik Radyo Dinle

Radyo Vizyon Canlı Dinle

Kuruluş amaçlarından belki de en önemlisini gerçekleştirip “Kentin Sesi” olan Radyovizyon’un yayın formatı Güncel Hit Radyosu (Contemporary Hit Radio) dur. Bir başka deyişle, gün boyunca günümüzün ve aynı zamanda geçmişin hit olmuş en iyi şarkılarını 93 Radyovizyon’da ard arda dinleyebilirsiniz. Radyovizyon yayın listeleri Amerika ve Avrupa müzik endüstrisi yakından takip edilerek oluşturulur. Ayrıca yıllara meydan okuyan unutulmaz klasikler de yayın akışında önemli bir yer tutmaktadır. Radyovizyon güncel müziğin yanı sıra özel kuşak programlarıyla da rock, jazz, elektronik, dans, ve dünya müziğini sevenleriyle buluşturur.
Radyo Vizyon
Radyoculuğun dinamik yapısı ele alındığında 93 Radyovizyon’un hedef kitlesi tabi ki gençlerdir. Ancak, genç kavramını sadece yaşla tanımlamayan Radyovizyon “genç düşünüp genç yaşayanlar” için yayın yapmaya odaklanmış ve bugün farklı yaş gruplarından oluşan çok sadık bir dinleyici potansiyeline ulaşmıştır.
Radyo Vizyon Canlı Dinle

Radyo ilef Canlı Dinle

Radyo İlef,91.0 frekansından Ankara’dan Klasik,Slow müzikler yayınlamaktadır.Yabancı ve dinlendirici müziklerinde yayınlandığı Radyo İlef internet üzerinden online olarak dinlenebilmektedir.Radyo İlef bir üniversite radyosudur.
Radyo ilef Canlı Dinle

Radyo hot 108 fm Canlı Dinle

Radio HOT 108 Fm New Yorktan yayın yapan yabancı müzik radyosudur.
Radyo hot 108 fm Canlı Dinle

Rock fm Canlı Dinle

Rock FM 94.5, Rock müziği kültürü içinde büyümüş, müziği bir yaşam tarzı olarak kabul eden geniş bir programcı ve yayıncı kadrosuna sahiptir. Yaptığı yayınlarda asla kimsenin dil, din, ırk ve kişisel görüşlerini eleştirmez, herkesin ortak noktası olan Rock müziği felsefesinde buluşur. Rock FM, politik görüş barındırmaz. Yayıncılık anlayışımızın en önemli noktası Müziğin içindeki ruhu paylaşmaktır.
Rock FM 94.5, Pop-Rock tan Metal'e kadar dünyadaki en geniş arşivlerden birine sahiptir. Dinleyicilerin ne dinlemek istediği Rock FM için çok önemlidir. Rock müziğinin tüm zamanlarına ve türlerine günün her saati yer verir.
Rock fm Canlı Dinle

Canlı EG Radyo Dinle

EG Radyo Yayın Akışı
Salı 20:00-24:00 arası House Night
House müziğin en seçkin parçaları sizlerle…
Çarşamba 20:00-24:00 arası Electro Night
Electronic, Club, Dance türündeki en kaliteli parçaları sizlerle…
Perşembe 20:00-24:00 arası Dubstep Night
Dubstep’in en başarılı soundları sizlerle
Her Cuma ve Cumartesi 22:00-04:00 arası Dance Night
En kaliteli dance, club parçaları, en başarılı remixler ile yerinizde duramayacaksınız!
Canlı EG Radyo Dinle

Canlı Radyo Babylon Dinle

Radyo Babylon bir Internet radyosudur.
Müzikal anlayışı eklektiktir. İyi müziğin her türüne açıktır. Caz, rock, world, indie ve electronica’yı korkmadan bir arada çalar.
Programcıları ve DJ’leri ile türlere göre derinleşir.
Bilgisayar ve cep telefonundan dinlenir, şimdilik…
Stüdyosu Babylon’un hemen yanındadır. Canlı yayına ve misafir ağırlamaya uygundur.
Babylon ve Nublu sahnesiyle bağlantılıdır. Zaman içinde birtakım konserleri canlı yayınlayacaktır.
Dünya ile bağlantı içindedir. Yeni müzikleri, akımları, farklı coğrafyaları özel programlar ve programcılar ile İstanbul’a ve İstanbul üzerinden dünyaya taşımaya niyetlidir.
New York, Sao Paolo, Bogota, Paris, Londra, Berlin ve Tokyo ile başlayarak, dünyanın önemli merkezleriyle köprüler kurmaya, ortak projeler üretmeye niyetlidir.
Aynı zamanda bir müzik portalıdır. Günün parçası, haftanın albümü, ayın plak şirketi, yeni albüm değerlendirmeleri, müzik haberleri, özel dosyalarıyla paylaşıma açık bir sistem geliştirmeyi, müzik ile dinleyici arasında güvenilir köprü olmayı amaçlamaktadır.
Radyo Babylon, içinde bulunduğu müzik eksenli geniş iletişim ağıyla uluslararası platformda söz sahibi ve öncü bir internet radyosu olmayı hedeflemektedir.
Canlı Radyo Babylon Dinle

canlı Radio Shema Dinle

Radio Shema, başka inançları, grupları ve düşünceleri olumsuz olarak eleştiren, kınayan ya da saygısızlık yapan hiçbir programı, eseri ya da reklamı yayınlamaz. Radio Shema, içeriği gerçeklikten uzak, abartılı yalan ya da yanlışlar içeren programlar ya da reklamlar da yayınlamaz. Radio Shema’da doğrudan yada dolaylı olarak içki ve sigara reklamına izin verilmediği gibi bunların kullanıldığı mekanların reklamı da yayınlanmaz. Radyo Shema, toplumun ahlakî yapısını ve sağlığını bozacak içerikli film, dergi vb. yayınların tanıtımını üstlenmeyeceği gibi yayınlarında bunlardan uzak durulmasını savunur. Radyo Shema, toplumun tüm bireylerine saygı duymayı kendine saygı duymakla eşit sayar. Radyomuzun tüm elemanlarının gece-gündüz, yaz-kış demeden “daha kaliteli, daha sağlıklı, daha net yayın” ilkesiyle durmaksızın çalışmalarının sırrı da burada yatıyor. Çalışanlarımız aynı zamanda değerlerimizin gönüllü savunucularıdır
canlı Radio Shema Dinle

23 Kasım 2012 Cuma

Radyo Dinle FM

Radyo Dinle FM
Radyo Dinle FM

Yabancı Radyo Eksen Online Dinle

1 Kasım 2000 de kurulan Radyo Eksen, Türkiyenin tek modern müzik radyo istasyonu. İyi müzik çalmayı bir numaralı hedef edinen Radyo Eksen dinleyicilerine, modern rock tan country e, indie den heavy metal e uzanan geniş bir müzik yelpazesi sunuyor. Yayın anlayışının temelinde modern hayatın modern müziğe yansıması yer alıyor.
Yabancı Radyo Eksen Online Dinle

Dinamofm Online Canlı Radyo Dinle

103.8 frekansında house müzik yayını yapan radyo kanalıdır.Çalınan bazı türler arasında şunları sıralayabiliriz.
Istanbul’s premiere electronic, indie vs.Daha fazla bilgi için dinamo fm dinlemelisiniz.Dinamo fm bünyesinde a dan z’ye ülkemizin en iyi dj ve prodüktörlerini barındıran, inandıkları müzik doğrultusunda ambienttan tut da electronicanın binbir çeşidi ya da reggae’ye kadar envayi çeşit müziği biraraya harmanlamayı kendine misyon edinmiş bir radyo istasyonudur.
Dinamofm Online Canlı Radyo Dinle

Loungefm yabancı Radyo Dinle

Lounge Fm (Fm 102.0 Mhz) ile Radio Oxigen (Fm 96.0 Mhz) in 1 Haziran 2009 da birleşmesiyle ortaya çıkan Lounge O2 (Radio Oxigen e atfen O2) Türkiyenin ilk slow tempo yabancı müzik çalan radyo istasyonudur.
Radyo Kanalında yayınlanan başlıca müzik türleri; caz, funk, soul, chill-out, dub, trip hop, house, bossa nova, latin, space age ve exoticadır.
Loungefm yabancı Radyo Dinle

Yabancı Capital Radyo Canlı

Capital Radio , ilk olarak merkezi Ankara olan bir CHR (Contemporary Hit Radio) radyo istasyonu olarak kuruldu.
Popüler olduğu döneme Türkiyenin En Sıcak Müziği sloganı ve tamamıyla İngilizce olan yayınıyla damgasını vurdu.
Doğuş Yayın Grubu tarafından satın alınan radyo, yabancı müzik yayını yapan radyo istasyonu olarak Mart 2011 de tekrar yayın hayatına başladı.
Cem Ceminay ile güne merhaba diyen Capital Radio da tüm zamanların en hit müziklerini dinleyebilirsiniz.
Capital Radio İstanbul da 101.0 FM frekansından yayın yapıyor, diğer şehirlerden ise internet ya da uydu aracılığıyla dinlenebiliyor.
Yabancı Capital Radyo Canlı

Canlı Pal Station radyo Dinle

106 pal station, yabancı müzik denildiği zaman akla ilk gelen radyodur.106 pal station yaptığı çalma listeleri ile dinleyicilerinden tam not almıştır. Türkiyenin en fazla dinlenen yabancı radyolarından olan 106 pal station sitemiz üzerinden online dinlenebilmektedir.Sizlere flash desteği ile sunduğumuz 106 pal station’ı dinleyebilmek için flash player eklentisine sahip olmanız gerekmektedir.
Canlı Pal Station radyo Dinle

Online Karma Love Dinle

Dünya nın neresinde olursaniz olun, aşk hep heyecanla ve tüm güzellikleriyle yaşanır. KarmaLove da, sizinle dünyanın her yerinden, her dilden aşk şarkılarını paylaşıyoruz. KarmaLove, yalnız aşıkların değil, easy music dinlemekten hoşlanan herkesin frekansıdır. KarmaLove dünyanin her yerinden websitesinden dinlenebilmektedir. KarmaLove, Almanya dan Küba ya kadar çok farklı ülkelerden dinleyici kitlesine sahiptir. Kaliteli yayıncılık ve kesintisiz müzikle her zaman sizinleyiz.
Online Karma Love Dinle

Yabancı Radyolar Virgin Radyo Dinle

Virgin Radio 2008 yılında Türkiye’de yayına başlayan dünyaca ünlü İngiliz radyosudur. Radyo eski Capital Radio frekanslarının üzerinden yayın yapmaktadır. İsim hakkı Virgin Group’tadır. Doğuş Grubu Capital Radio’yu satın aldıktan sonra Virgin Group’la temasa geçerek onların da Türkiye’deki yayın haklarını satın alarak Capital Radio adını değiştirmiş Virgin Radio olarak yayın yapmaya başlamıştır. Satıştan önce ve hemen sonra Capıtal Radio tarihe karışmıştır ama Capital Radio isim hakkı hala Doğuş Gruptadır. Günün birinde Capital Radio ismi ile istediği mecrada istediği yayını yapma hakkına sahiptir.
15 Şubat 2010 tarihi itibariyle kadrosuna Bay J ve Gevezeyi, Mart ayından itibaren ise Mert Ruscuklu’yu kadrosuna katmıştır.
Yabancı Radyolar Virgin Radyo Dinle

Yabancı radyolar Numberone fm Canlı Dinle

Number One Tv (NR1), Fashion One Tv ve Radyo Klas ında sahibi olan 1 Numara Medya Grubuna ait olan ve Yabancı Hit Müzik yayını yapan Number One Fm, kurulduğu 1992 yılından beri sınıfının en çok dinlenen radyo kanalı olmayı başarmıştır.
Yabancı radyolar Numberone fm Canlı Dinle

22 Kasım 2012 Perşembe

Online canlı radyo

Online canlı radyo
Online canlı radyo

Yabancı Radyo Mydonose Dinle

12 Ocak 1998’de Ankara; 8 Haziran 1998’de ise Türkiye tanıştı Radyo Mydonose’la… İsmiyle, yayın politikasıyla, güçlü ekibiyle dikkat çeken ve radyoseverlerin dünyasında yerini alan Mydonose, kısa zamanda radyo dünyasının vazgeçilmezleri arasında katıldı. Radyo Mydonose’ un en büyük özelliklerinden biri de, kendi modasını kendisinin yaratması oldu.
Radyo Mydonose hep ilklerin radyosuydu ve öyle olmaya devam ediyor
İlklerin radyosu olan Mydonose, Oscar törenlerini akredite olarak yerinde izleyen ve canlı bağlantılar kuran ilk radyo istasyonu olma özelliğini taşıyor.
Radyo Mydonose’a özel hit parçalardan oluşan Mydonose Hits ile ‘çok satanlar’ listelerinde zirveye çıkan onlarca albüm Radyo Mydonose dinleyicilerinin beğenisine sunuldu. Dünyaca ünlü birçok şarkıcının albümü Türkiye’de Radyo Mydonose sponsorluğunda piyasaya çıktı.
Yabancı Radyo Mydonose Dinle

Yabancı Radyo Capital Cyprus Dinle

Capital Radio Cyprus 2010 yılında Capitalcity Radio (Capital Radio 93.8 Cyprus) adında kuzey kıbrıs’ta yayına geçmiş radyodur. Commercial hit music formatında yayın yapmaktadır. Dünyaca ünlü carl cox, john digweed, paul oakenfold, eddie halliwell ve adam beyer’in radyo şovlarının resmi yayıncı kuruluşudur
Yabancı Radyo Capital Cyprus Dinle

Online Radyo Voyage Dinle

Ocak 2009 da yayın hayatına başlayan Radio Voyage Türkiyenin ilk Ambient ve New Age müzik radyosudur. Radyo yayın anlayışı ve müzikal kimliği ile kendi alanında ilk ve tek olmayı hedefleyen radyo İstanbul ve çevresinde 107.4 frekansında yayın yapıyor.
Müzikte, uluslararası etkileşimlerle ortaya çıkan yeni yönelim, tür ve denemelerden oluşan örneklerin yer aldığı Voyage, Klasik Müzik yapıtlarının modern, sıradışı, hatta deneysel yorumları ile, etnik altyapıların üzerine inşa edilmiş New Age çalışmalarına sıkça yer veriyor. Günlük yaşamın her anında dinleyicilere eşlik edecek şekilde tasarlanan yayın akışında, Ambient, New Age, Avant Classical, Pop Classic, Gregorian Pop, Down Tempo, World Music, Ethnic Jazz ve Soundtrack gibi ortak noktası yenilikçi ve denemeci olan müzikal türlerini yanyana koyuyor. Voyage, arayış ve denemelerle ortaya çıkan bu türlerin yeni ve en güzel örnekleriyle dinleyicisine ayrıca keşif yapma imkanı sunuyor.
Radio Voyage İstanbul da 107.4 FM frekansından yayın yapıyor, uydu ve internetten dinlenebiliyor.
Online Radyo Voyage Dinle

Radyo Pop Reklamsız yayın Dinle

Reklamsız ve kesintisiz pop ve yabancı müzik yayını yapmaktadır.
Radyo Pop Reklamsız yayın Dinle

Yabancı Radyolar Joy FM Dinle

Joy FM, Senin olduğun her yerde İyi Müzik var.
1993 yılında ilk kez 100.5 frekansından yankılanmaya başlayan romantik aşk şarkıları o günden bu yana hiç susmadan aşka ve müziğe inananlara İstanbul ve çevresindeki yayın ağından ulaşıyor .
Uzak ve erişilmez olan aşkın müziğini; kimi zaman eski bir klasikte, kimi zaman da günümüz ritminde pop , soul , R&B , soft-rock , jazz ve latin tarzlarının en sevilen örnekleriyle duyuran Joy Fm, kendi dalında tek olan ve 24 saat boyunca easy listening müzik anlayışıyla slow ve orta ritimli romantik aşk şarkılarını, profesyonel dj kadrosuyla , az anons kaliteli müzik sloganıyla sizlere ulaştırıp yaşamınızın en özel anlarını sizinle 100.6 frekansında paylaşmaya devam ediyor.
Yabancı Radyolar Joy FM Dinle

Canlı Metro FM Dinle

Metro FM, İstanbul’dan ulusal çapta yayın yapan bir radyo istasyonudur. Türkiye’nin ilk özel radyolarından biri ve aynı zamanda ilk yabancı müzik radyosudur. Türkçe haricinde diğer dillerde Pop Müzik yayını yapan radyo, karasal yayınların yanı sıra Turksat 2A Uydusu ile de dinlenilebilmektedir.
Uzan grubu tarafından kurulan radyo uzun süre bu gruba bağlı yayın organlarından biri olarak kalmıştır. Ancak Uzan Holding şirketlerine TMSF’nin el koyması ile kısa süreli devletin eline geçmiştir. 2005 yılı Eylül ayında düzenlenen ihale ile Kanada’lı iletişim grubu Canwest’e 22.850.000 USD bedelle satılmıştır.
Türkiye’nin yabancı parça çalan en popüler radyo kanallarından bir tanesidir.
Canlı Metro FM Dinle

Power XL Canlı Dinle

Power XL, merkezi İstanbul’da olan, “Power Medya Grubu”‘na bağlı radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir. Radyo istasyonun genel yayın akışı nostaljik şarkılardan oluşmaktadır
Power XL Canlı Dinle

Yabancı power Fm Dinle

Power Fm, kurulduğu 5 Kasım 1992 yılından beri standartları belirlemeye devam ediyor.
Power Fm hakkıyla elde ettiği liderliği sektörün en yenilikçi, en atak, teknolojiyi en iyi takip eden radyosu olarak koruyor.
Müzik dünyasındaki en son yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Power Fm, bu yenilikleri kendi formatına uygun biçimde kullanıyor. Power Fm yurt dışı bağlantılarıyla Avrupa ve Amerika’da ki merkezlerden bu bilgi akışını kolaylıkla sağlayabiliyor. Bu da Power Fm’i radyo yayıncılığında eşsiz bir noktaya taşıyor. Sıradan bir radyo kanalından çok daha fazlasını sunan Power Fm; gençleri sadece yabancı müziğin en iyisiyle değil, eğlence ve etkinliklerle de buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılında Wallpaper dergisi tarafından Best Workspace seçilen Power Media Center’dan yayını dijital stüdyolarından yapan Power Fm ses kalitesi ile de Türkiye’de bir ilke imza atmıştır.
Yabancı power Fm Dinle

21 Kasım 2012 Çarşamba

Dini Radyo islam Canlı Dinle

2004 Yılında kurulan RADYO İSLAM, Avusturyanın Vorarlberg bölgesinden yayın yapmaktadır
Radyo İslam,yıllardır radyoculuk sektöründedir.Dini,Tasavvufi konularda yayınlar gerçekleştirmektedir
Dini Radyo islam Canlı Dinle

Çınar Radyo Online Dinle

Çınar Radyo,104.8 frekansından Dini içerikli yayınlar yapmaktadır.FM bandından takip edilebilen radyo kanalı Çınar Radyo Din ve Tasavvuf konularında yaptığı başarılı yayınlarıyla, birçok kişiye ulaşmıştır.
Çınar Radyo Online Dinle

Radyo Çağrı FM Canlı dinle

Çağrı FM, Diyarbakır’dan 99.0 frekansı ile Din ve Tasavvuf üzerine yayınlar gerçekleştirmektedir.Özellikle Diyarbakır ve çevresinde fazla dinlenen radyo kanalı, dileyenler için internet üzerinde de online olarak dinlenip, takip edilebilmektedir..Çeşitli ilahilerin, tematik programların yayınlandığı Çağrı FM için bu sayfamızı kullanabilirsiniz.
Radyo Çağrı FM Canlı dinle

Canlı Mesaj Fm Dinle

Mesaj Fm, Kocaeli merkezli bir radyo istasyonu olup yayınları daha çok dini içerikli yayınlardır.
Canlı Mesaj Fm Dinle

Radyo Cihan Online Dinle

1993 yılında kurulan ilk özel radyolardan birisi olan Marmara FM, 06.04.2011 tarihinden itibaren yeni bir isim yeni bir yönetim ve yeni bir yayın anlayışıyla yayın hayatına devam ediyor. Geçmişinde düzeyli bir radyoculuk ortaya koyup azımsanmayacak bir dinleyici kitlesine ulaşan, hem yayınları hem programlarıyla, kalitesinden ödün vermeden uzun yıllar dinleyicilerinin gönlünü fetheden Marmara FM artık yayın hayatına aynı frekanstan RADYO CİHAN olarak devam ediyor. Yeni bir soluk olup, özünden, maddi ve manevi değerlerinden ödün vermeden hem eski müdavimlerini yeni bir heyecana sevk etmek hem de yeni müdavimlerinin gönlünde taht kurmak isteyen RADYO CİHAN yayın sektöründe hakkettiği yeri en kısa sürede alacaktır.
Radyo Cihan Online Dinle

Radyo Dinle

Radyo Dinlemek istiyorum diyorsanız online canlı radyo
Radyo Dinle

Radyo Feza Canlı Dinle

Radyo Feza, Bütün başarıların ve güzelliklerin gerçek sahibi, mutlak galip, tam hüküm ve hikmet sahibi olan Allah’a, bize bu yayını sunmayı muvaffak ettiğinden dolayı sonsuz hamd-ü sena ederiz. 1996 Yılında Radyo yayıncılığına başladığımız İstop Fm A.Ş. 2006 yılında Radyo Feza ismini alarak, Türkiye’de bir ilk olan, Kur’an’ı Kerim’in Türkçe Mealini 24 saat boyunca kesintisiz olarak yayınlamaktadır. Şu anda 97.4 FM frekansında İstanbul’da dinlenen radyomuz, İnternet sitemiz üzerinden de dünyanın heryerinden dinlenebilmektedir.
Radyo Feza Canlı Dinle

Dini Zemzem fm dinle canlı

Radyomuz İstanbul Merkezli Olup 1994 Yılından Yayına Başlamışdır 1998 Yılında Yasallaşarak A.Ş olmus ve 2009 Yılından Beri Zemzem FM Olarak Yayın Yapmakdadır. Yayına Başladıgı Kısa Bir Sürede Dinleyenlerının Büyük Beyenisini Kazanmıs Dini Radyolarda Biridir.Yayıncılıkta istikrar ve devamlılık, sabit bir dinleyici profili için çok önemlidir. Zemzem FM , Dinimiz İSLAM’ı yaşatma ve tanıtma adına üstlendiği misyonu sayesinde duyarlı ve sabit bir dinleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır. Kaliteli Sohbetler Kaliteli Programcılarıyla Zemzem FM Size Yeter
Dini Zemzem fm dinle canlı

Dost fm Dini radyo Dinle

Evde radyonuzun kulağını hafifçe çevirdiğinizde size en nadide kitaplardan göz nuruyla süzülmüş sözleri letafetle okuyan bir dost
Yolda giderken, trafikten bunalmışken, tekdüze müziklerin sığ tesellilerinden yüz çevirmişken, şehrin duvarlarını delip geçen yüreğinizi sıcacık sarıp sarmalayan bir hitap çiçeği
Radyo dinlemek ne televizyon seyretmeye benziyor ne de kitap okumaya. Seyretmek kadar tüketici değil, okumak kadar yorucu değil. Okumalardan süzülmüş, hayat tecrübesiyle kristalleşmiş güzellikleri bir insan sesinin aynasında sıcağı sıcağına duymak bambaşka bir güzelliktir.
Dost fm Dini radyo Dinle

Online Canlı Dini Burç Fm Dinle

Yayın alanımızda ise artık rekor kırmak değil kendi rekorlarımızı egale etmek gibi bir hedefimiz var: Burç FM'in Türkiye dahilinde bulunmadığı hiç bir şehir yok. Bu haliyle, neredeyse gsm operatörlerinin kapsama alanlarıyla boy ölçüşen bir coğrafyaya hitap eden radyonuz, İstanbul-Ankara otobanından başlattığı 'yolculuklarda kesintisiz radyo keyfi için her an sinyaline erişilebilir olma' özelliğini şehirlerarasındaki diğer birkaç büyük otobanda da etkin kılmak için var gücüyle çalışıyor.
Online Canlı Dini Burç Fm Dinle

Semerkand Radyo Online Canlı dinle

Semerkant Radyo 29 Mayıs 2012 Tarihinde Radyo Onbeş olan adını Semerkant Radyo yaparak Hoş Sohbetler ve ilahilerle Yoluna Devam ediyor.
Semerkand Radyo Online Canlı dinle

Online canlı Radyo en Dinle

Okuma eyleminin tatil edildiği, tefekkür ibadetinin unutulduğu,bilinç kırılmasının hızlandığı,değer erozyonunun yaygınlaştığı bir süreçte İslami bilgi ve bilincin oluşmasına katkı sağlamak bu alanda bir boşluğu doldurmak bize emanet edilen zamana güzel şeyler yüklemek adına kuruldu en radyo
Radyo en sorumlulukları hatırlatıcı Salih amellere çağırıcı hakkı ve sabrı tavsiye eden İnsanların derdiyle dertlenen  doğruları dillendiren çağın ürkütücü sukutunu dağıtacak yürekli bir seslenişin adıdır radyo en.
Online canlı Radyo en Dinle

Online Moral Fm Dinle

Moral FM 1992’nin son ayları itibariyle deneme yayınları yapmış olmakla birlikte resmi olarak yayına başladığı tarih 15 Ocak 1993. Söz konusu tarihlerde Moral FM sadece bulunduğu Bahçelievler ilçesinin Yenibosna semtine yayın yaparken bugün Türkiye’nin birçok iline yayın yapan dinleyici nufusu ve nüfuzu itibariyle türdeş radyolar içerisinde en çok dinlenen tematik-kültürel yayın yapan bir radyodur. Altmışa yakın farklı program ve programcısıyla Moral FM her gün 24 saat aralıksız yayın yapmaktadır.
Online Moral Fm Dinle

Dini Göz Yaşı fm dinle

Gözyaşı FM 102.9
Konya Gözyaşı FM, Konya ve çevresinde 102.9 frekansından yayın yapan internet üzerinden de dinlenebilen dini içerikli bir radyodur. Radyo uydu üzerinden de yayın yapmakta olup uydu yayın frekansları TURKSAT 3-A 12685 SEMBOL 30000 YATAY olarak geçmektedir.
Dini Göz Yaşı fm dinle

Dini Radyo Canlı Akra FM Dinle

AKRA FM, 1993 yılında yayın hayatına başlayan Türkiye’nin ilk özel radyolarından biridir.
Türkiye genelindeki 245 aktif vericisiyle ülkemizin “en geniş yayın alanına” sahip radyosudur. Yayının ulaştığı il ve ilçe sayısı yaklaşık 500’ü bulmaktadır.
Edirne Ankara arasında RDS sistemiyle FM bandından kesintisiz dinlenilebilen tek radyodur.
Türksat 3A üzerinden yaptığı uydu yayınları Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkeleri ile Türki Cumhuriyetler'den dinlenmektedir. (56 ülke)
Dini Radyo Canlı Akra FM Dinle

Lale Gül Fm Canlı Dinle

İstanbulda 88.4 Frekansından yayın yapan radyo, Millî ve Mânevî değerlere riayet ederek dinleyicilerine faydalı olmaya çalışan bir radyo istasyonudur.
Lale Gül Fm Canlı Dinle

20 Kasım 2012 Salı

Online canlı radyo

Online Radyo Dinle canlı radyo dinle radyo dinle
Online canlı radyo

radyo akdeniz canlı dinle

Anadolu insanı sevinçlerini, acılarını, aşklarını, kavgalarını türkülere dökmüş. Türkülerle kuşaktan kuşağa iletişim kurmuş. Bu yüzden türkülerimiz tarihin derinliklerinden ve insanlarımızın yüreklerinden kopup gelen kültürümüzün en başta gelen temel öğelerinden birisidir.
Kendi kültüründen kopan toplumların tarih içerisinde yok olup gittiklerini biliyoruz.
radyo akdeniz canlı dinle

Radyo Munzur Online Dinle

Radyo Munzur, Tunceli’den yayın yapmakta olan yerel bir radyo kanalıdır. Genellikle yöresel parçalara ağırlık vermektedir. Kürtçe radyolar arasında yoğun bir şekilde dinlenmektedir. Halk türküleri ve bu tarzda yörelere ait parçaları dinlemek ve eşlik etmek isterseniz, Radyo Munzur dinleyebilirsiniz.
Radyo Munzur Online Dinle

Radyo barış online dinle

Türküler genellikle bir olay, bir arzu ve bir heyecan üzerine doğarlar.Türküler, başlangıçta sahibi belli ürünlerdir. Ancak zamanla, türkünün asıl sahipleri unutulur ve sonraki nesiller tarafından halkın dilinde dolaşa dolaşa farklı coğrafyalara yayılır.
Radyo barış online dinle

Ostim Radyo Canlı Dinle

Ankara’da yayın hayatına başlayan ve Türk Halk müziğinin sevilen parçalarını birbiri adına kesintisiz olarak yayınlayan, 96.0 Frekansından yayıncılık hayatına başlayan Ostim Radyo ilk yıllarında popüler müzik türünde yayın yaparken, 2002 yılı itibariyle yayın politikasında yapmış olduğu değişiklikle, Türk Halk Müziğinin seçkin örneklerinin yer aldığı bir formatı benimsemiştir. Ostim Radyo 12 yıllık yayın hayatında Ankara iline seviyeli, örf ve adetlere uygun, saygılı, dürüst yayıncılığı sürdürmeyi türkü dostlarına bir borç bilmiştir ve bundan sonra da aynı vizyonla istikrarlı bir şekilde yayın hayatına devam etmeyi planlamaktadır.
Ostim Radyo Canlı Dinle

Canlı Radyo Türkü Dinle

Türkü radyo internet üzerinden yayın yapmaktadır.Türkü radyonun Karasal yayını yoktur.Türkü radyo ile 24 saat kesintisiz türkü dinleyebilirsiniz
Canlı Radyo Türkü Dinle

Trt Radyo 4 Canlı Dinle

En güzel Türk Sanat Müziklerini (TSM) sizlere ulaştıran TRT Radyo 4 ‘ü dinlemektesiniz. TRT alt yapısıyla hemen hemen tüm Türkiye’ye yayın yapan radyo ayrıca internetve uydu üzerinden tüm dünyaya ulaşmaktadır. Geleneksel sanat ve halk müziğimizin çiçekleri bu bahçede Saz semaileri, longalar, peşrevler, sevda dolu şarkılar; uzun havalar, hoyratlar, burcu burcu Anadolu kokan türküler. Dünden bugüne ses ve saz ustalarımız…Hepsi bu kanalda. TRT kalitesiyle, sizin için her gün 24 saat sizlerle Türkiye’nin her yerinde ve internet üzerinden bütün dünyada. TRT RADYO 4, Özlemin bittiği nokta
Trt Radyo 4 Canlı Dinle

Radyo Uludağ fm Dinle

Musiki her zaman için en başta gelen halk eğlencesidir. Şehir Kültürünün de ayrılmaz bir parçasıdır. Bu Musikiyi gerçekten sevenler inceliklerine vararak dinlerler, anlayarak severler.
Bursa, Türk musikisini birebir yaşayan kentimiz. Yıların içinden gelen dost meclisi gezekleri, Musiki dernekleri, Belediye konservatuarları gibi kuruluşlar bir çok değerli saz ve ses sanatçımızı, bestekarlarımızı musiki dünyamıza kazandırmıştır.
Günümüzde de canlılık tüm hızıyla devam etmektedir. Yerel Yönetimlerin ve meslek kuruluşlarının, belediye konservatuarı ve Devlet Klasik Türk Müziği korolarının konserleri ilgiyle izlenmekte kalitesini ispat etmiş konuk sanatçılarımızla ve şeflerimizle ivme kazanmaktadır.
Böylesine bir potansiyele sahip Bursa’mızın bir de Türk Sanat Müziği radyosu olmalıydı. Yıllar içinde dinleyici profilini ve sayısını artırarak günümüzde en çok dinlenen lokal radyolardan biri oldu
Radyo Uludağ fm Dinle

Canlı Trt Nağme dinle

Mayıs 2009’dan bu yana FM vericilerinden Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Mersin’de Internet üzerinden bütün dünyada 24 saat kesintisiz Türk Sanat Müziği TRT arşivinden seçme eserler Yeni kayıtlar TRT kalitesiyle TRT Nağme’de.
Canlı Trt Nağme dinle

Radyo Alaturka Online canlı dinle

Radyo ALATURKA, Türk Kültürüne ve öz müziğimize sadık kalarak geniş kitlelere Türk Sanat Müziğimizi sevdirmeyi amaçlamıştır. Alışılagelmişin dışında gençlere de yaptığı kaliteli yayınlarla, Türk Müziği sevdirmiştir.
Amacımız, yaşayan sanatçılara sahip çıkmak ve onlara hakettikleri değeri, gerek yaptığımız programlarla gerekse çaldığımız eserlerle vermektir. Tüm Türk Sanat Müziği konserlerinin destekçisi olarak yayınlarımıza devam ederken kendi öz müziğimizi yaşatmaya, müzik tarzımız ile her kesimden insana hitab etmeye çalışıyoruz. Türk Müziği’mizin en sevilen sanatçılarının radyomuzu ziyaretleri ve olumlu görüşleri ile her geçen gün dinleyici kitlemizi artırmayı hedefliyoruz.
Radyo Alaturka Online canlı dinle

canlı Radyo ekin dinle

1995 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen radyomuz Halk Müziği tutkunlarının vazgeçemediği bir adres oldu. Dinleyici kitlesini her geçen gün artırarak tüm Türkiye’ye ve ardından tüm dünyaya ulaşmayı hedeflemiştir.
Kültürümüzün, atalarımızın bize en büyük mirası olan türkülerimizi bütün dünyaya duyurmak, sevdirmek ve onları da Türkü kültürü ile tanıştırmak amaçlarımızın başında geliyor.
Ayrıca bizim dinlediğimiz gibi bizden sonraki nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza da türkülerimizi sevdirmek, dinletmek istiyoruz. Yayınlarında Doğu Anadolu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege, Trakya, bölgeleri gibi hiçbir ayrım ve ayrıcalık yapmadan her yörenin türkülerine yer veren Radyo Ekin’i diğer radyolarından ayıran en büyük özelliği hiç bir siyasi görüşü temsil etmemesi ve diğer müzik tarzlarına da yer vererek herkese hitap etmesidir
canlı Radyo ekin dinle

19 Kasım 2012 Pazartesi

online canlı radyo

online canlı radyo dilemek istediğinizde sade ve kullanışlı tasarımıyla bünyesinde bir çok ulusal radyoyu barındıran ve bütün radyoları elinizin altında bulunduran sitemizi ziyaret edebilirsiniz
online canlı radyo

online RadyoTürk dinle

Radyo Türk, Notaların ve hayatın tam ortasından haykıran müziklerle, her nağmede biraz daha demlenen, bir yaşamdır, Türk sanat müziği ve Türk halk müziği.Bizde Radyo Türk olarak, bu yaşam tarzını, hayatın her alanına yayıp daha ileriye taşımak isteğindeyiz. Sizleri Günün yoğunluğu ve stresinden kurtarmak için en sevilen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerini sunuyor, kaliteli ve seviyeli programlarımızla günü paylaşıyoruz.Kaliteli müzik tarzı ve programcılarıyla Bir radyodan beklediğiniz ve istediğiniz tüm güzellikler hoş sohbet ve iyi müzikler sizinle buluşuyor. Sizde Yaşanılan tempolu hayata, muhabbet dolu bir mola vermek isterseniz, bu frekans hep yanınızda.
online RadyoTürk dinle

Online Yön Radyo Dinle canlı

Yön Radyo sevgi ve dostluk duygularını güçlendirmek, özgür düşünce ortamını geliştirmek, toplumumuzun bütün renk ve güzelliklerini tanıtmak, geçmiş ile gelecek arasında köprüler kurulmasına katkıda bulunmak anlayışıyla yayın hayatına girmiştir.
Online Yön Radyo Dinle canlı

Online Can Radyo Dinle

TRT dışında bir yayıncılığın başladığı yıllarda özel bir girişimci tarafından yayına başlatılmış ancak yayınını 1994 yılına kadar sürdürebilmiştir. 1994 yılı Haziran ayında şimdiki sahibi bulunan Anonim Şirket tarafından satın alınarak yayın hayatına devam etmiştir. 1996 yılında var olan disiplinsiz yayın politikasını terk ederek Anadolu Halk Müziği ağırlıklı yayınına başlamıştır. Geçen zaman içerisinde tekniğini geliştirip içeriğini zenginleştirerek,dinlenme oranını arttırmıştır. Can radyo yayın stüdyo ve bürosu Bornova dadır. İzmir-Yamanlar-Kara tepe de bulunan kendisine ait tesislerinden 100 Km yarı çaplı bir alana net,sorunsuz yayın yapmaktadır. Yayın içeriği açısından bölge halkının çok büyük bir kesimine hitap ettiği için Metropol ve çevre ilçelerde en çok dinlenen radyo durumundadır. Zaman zaman yayınlarından dolayı sorunlar yaşamakta ve yayın içeriklerinde kısıtlamalar yapmak zorunda kalmaktadır. Can Radyonun amacı Anadolu'dan zorunlu göçle İzmir ve çevresine yerleşmiş Anadolu halkını Kökeninden koparıp şehirleştirmek değil,En azından kendi kültürüyle bu şehirde yaşatmaktır.
Online Can Radyo Dinle

Online Radyo ülkü fm Canlı Dinle

RADYO ÜLKÜ,1995 yılında ” Karatay Ülkü Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş” bünyesinde seçkin yayın anlayışı, elit dinleyicisi ve profesyonel kadrosuyla,çıktığı gönül yolculuğunda GÖNÜLLERİN RADYOSU sloğanı ile yoluna devam etmiştir.2010 ve 2011 Yılında “Konya Vizyon” dergisinin organize ettiği yılın en iyileri anketinde RADYO ÜLKÜ, dinleyicilerinin çok büyük desteği ile,iki yıl üst üste yılın en iyi Radyosu seçilmiştir.
Geçmişten bu günlere elit ve seçkin bir dinleyici kitlesi ile gerek bölgemizde gerekse web sitemizde kısa zamanda yüzbinlere ulaşan dinlenme oranları ile radyomuz gönül dostlarının desteği ile daima zirvede olmuştur.
Radyo Ülkü olarak dinleyicilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmanın gayreti ve sizlerin desteği ile sizlere layık olmaya çalışarak yoluna devam edecektir.
Online Radyo ülkü fm Canlı Dinle

Online Trt Türkü radyo canlı dinle

1 Temmuz 2009’da yayına merhaba diyen TRT Türkü FM vericileri internet ve uydu üzerinden türkü dostlarına seslenen bir kanal. Dinleyicilerin Türk Halk Müziği’ne ilgi ve sevgisini arttırmak düşüncesinden yola çıkan TRT Türkü 24 saat kesintisiz türün seçkin örneklerini ve icralarını sunuyor. Yayınlarında ortak mirasımız olan halk müziği ezgilerine yer verirken, halk kültürünün yaşatılmasına ve yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor.
Online Trt Türkü radyo canlı dinle

online canlı imaj fm dinle

imaj FM, internet üzerinden yayın yapmakta olan bir radyodur.Erzurum’dan yaptığı yayınlarıyla bir çok kullanıcı tarafından takip edilmektedir.Arabesk müzik türünde paylaştığı eserler ile bilinmektedir.
online canlı imaj fm dinle

Online Canlı müjde fm Dinle

İlk FM yayınlarına 1993 yılında başlayan Müjde FM, 1994 yılında 3984 sayılı RTÜK Kanunu’nun çıkmasıyla resmiyet kazanarak tescil edildi. Gelişen radyo yayıncılığı teknolojisini yakından takip eden Müjde FM, gerek dinleyicilerinden gelen istekler ve gerekse T.C. kanunlarının sağladığı imkanlarla 2005 yılında Lisans haklarını çoğaltarak 1 yerine 3 ayrı radyo olarak faaliyetlerini sürdürmeye başladı.
Online Canlı müjde fm Dinle

Online damar Türk Fm Dinle Canlı

Damar Türk FM,internetten yayın yapmaktadır..Damar Türk FM müzik türü olarak Arabesk – Fantazi türünü seçmiş ve o alanda parçalar yayınlamaktadır.
Online damar Türk Fm Dinle Canlı

Online KralTürk Radyo Dinle

Yayın hayatına yeni başlayan KRALTÜRK Radyo’da geçmişte ve günümüzde hit olmuş arabesk ve fantezi müziğinin en bilinen örnekleri çalınmaktadır. Sosyal içerikli ve müzik ağırlıklı yayın yapılmaktadır. Yayınımızın % 70 Arabesk – Fantezi, %15 Türk Halk Müziği, 15% Popüler Türk Sanat Müziği oluşturmaktadır.
Online KralTürk Radyo Dinle

Online radyo 34 Canlı Dinle

Arabesk, Fantazi müzik yayını yapan radyo kanaladır. İstanbul Radyo 34 radyosunun sloganı Biz Gönüllerinize Talibiz. Radyo 34 yayını 7/24 aralıksız canlı olarak yayınlanır.
Online radyo 34 Canlı Dinle

Aşk fm Canlı radyo Dinle

1994 yılından bu yana FM 102.1 frekansından başka bir adla yayın yapmakta olan radyomuz, 2001 yılında ASY Medya Grup ailesine katıldı... Tüm İç Anadolu Bölgesi' ni içeren yayın ağıyla beraber internet üzerinden dünyanın her yerindeki dinleyicilerine ulaşmaktadır.
Aşk fm Canlı radyo Dinle

18 Kasım 2012 Pazar

Vizyon Türk Online radyo Dinle

1995 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen radyomuz yeni yayın dönemin de yepyeni programları ile yine tüm dinleyicilerin vazgeçemediği bir adres oldu. Dinleyici kitlesini her geçen gün artırarak tüm Türkiye’ ye ve ardından tüm dünya ya ulaşmayı hedefleyen Vizyon Türk küçük büyük herkesin kalbini çalmış olduğu şarkılarla fetih ediyor. Marka olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Vizyon Türk bir yandan da sizin ürün ve hizmetlerinizi herkese duyurmayı ve sizin bir marka olmanız konusunda elinden gelen tüm desteği veriyor.
Vizyon Türk Online radyo Dinle

Metropol fm Online canlı dinle

Metropol FM Arabesk,Almanya Berlin’de Arabesk müzik türünde yayın yapmaktadır.Metropol FM Arabesk radyosunu internet üzerinden dinleyip, takip edebilirsiniz.Sadece Arabesk – Fantazi müzik türüne özel açılmış olan Metropol FM arabesk, bu sayfa aracılığıyla dinlenebiliyor.
Metropol fm Online canlı dinle

Arebesk Damar Rodya ilaç Canlı Dinle

Radyo İlaç, İlaç gibisi yok. Çağın en etkili kitle iletişim araçlarından biri olan radyo günümüzde milyonlarca kişiye ulaşabilmeyi sağlamakta, evlerde, iş yerlerinde ve özellikle otomobillerde dinleyici ile buluşan radyo yayınları sayesinde yurdun her köşesine ulaşmak mümkün olmaktadır. Kendinizi en doğru şekilde ifade etmek, fikirlerinizi paylaşmak, kitlelerle sesinizi duyurmak için radyo programları sizi sizin sesiniz olmaya davet ediyor. Radyomuzda Arabesk-Fantezi Müziğinin en seçkin örnekleri, meslekte kendini ispatlamış başarılı programcılar aracılığı ile dinleyenlere sunulmaktadır.
Arebesk Damar Rodya ilaç Canlı Dinle

Damar Baba radyo Online Dinle

Baba Radyo, 105.6 frekansından TSM, Arabesk ve benzeri türlerde müzikler çalmaktadır. Yayın hayatına yeni başlamış olsada yayın kalitesi her geçen gün artmaktadır. Baba Radyo duygusal aşk parçalarından arabesk,taverna müziklerine kadar geniş sayılabilecek türde müzikler yayınlamaktadır.
Damar Baba radyo Online Dinle

Radyo Megasite Canlı Dinle

Radyo Megasite İstanbul’da ki medya ajansları tarafından en çok merak edilen radyodur. Çünkü yapılan araştırmalarda en çok dinlenen yerel radyolar arasında boy gösteriyor.
Yayın hayatına 7 Kasım 1993 yılında Ankara’nın ilk özel Arabesk Radyo İstasyonu olarak başlayan Radyo Megasite, Ankara ve çevresine 10 KW’lık ve 5 KW’lık da yedek vericisi ve yüksek ses kalitesiyle yayın yapmaktadır.
Kurulduğu ilk günden bu güne hedef kitlesinin beğenilerine ve isteklerine her zaman büyük önem veren Megasite’nin temel misyonu 17 yıldır hiç değişmemiştir. “Radyoculuk sektörünün kalkınmasına ve güçlenmesine ışık tutarak insan ruhundaki müziği doğru, akıcı, sanatsal ve seviyeli bir şekilde dinleyicilerine sunarak yayın yapmak”.
Radyo Megasite’yi 16 yıldır yalnız bırakmayan ve özellikle arabesk müzik tutkunu olan kemikleşmiş dinleyici kitlesi 101.1 frekansında buluşmaktadır.
Radyo Megasite Canlı Dinle

Arabesk Radyolar Radyo 2000 Dinle

Radyo 2000 Arabesk’in Kalbi Marmara bölgesinde 90.6 frekansında yayın yapmaktadır. Uydu üzerinden dinlenebilen Radyo 2000 arabesk parça sevenlerin beğenisini kazanmıştır. Oturmuş radyo programcı kadrosu ile damar müzik dinlemek isteyenlerin uğrak adresidir.
Arabesk Radyolar Radyo 2000 Dinle

Radyo Hasret Fm Online Dinle

Hasret FM,96.0 frekansından Samsun ve çevresinde yayın yapmaktadır.Genellikle Arabesk müzik türünde parçalar yayınlayan Hasret FM, yayın hayatına yakın zamanda başlamış olmasına ragmen kısa sürede kendini sevdirmiştir.
Elde ettiği dinleyici kitlesi ile her geçen gün kalitesini artırmaktadır.
Radyo Hasret Fm Online Dinle

Radyo imparator Online canlı Dinle

Radyo İmparator, Arabeskin İmapratoru ! Arabesk müzik yayını yapan ve İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ’da karasal yayında olan fantezi arabesk müzik radyo kanalı.
Radyo imparator Online canlı Dinle

Damar Fm Radyo Online Dinle

DamarFm “Jilet Gibi Radyo” Sloganıyla 21.05.2002 Tarihinde Yayın Hayatına Başlamış, Almanya’da GEMA’ya Bağlı Lisanslı ve Resmi Bir Radyo Olup, Yayın Hayatını  Aralıksız Olarak İnternet Üzerinden Sürdürmektedir.
Damar Fm Radyo Online Dinle

Park Fm Canlı Dinle

Park FM, 2007 tarihinde yayına başlamış Ankara’da yayın yapan bir arabesk ve fantazi müzik radyo kanalıdır.
Park Fm Canlı Dinle

Radyo Turkuvaz Canlı online Dinle

Çabuk geçiyor zaman.. Daha dün gibiydi 19 Mayıs 2009 sabahında ilk günaydın deyişimiz size.. Doğrusu, biz yine aynı heyecanla geçmeye devam ediyoruz mikrofonun başına. Yine aynı heyecanla çalışıyor bütün takım arkadaşlarımız. Size daha iyi, daha doğru bir yayını iletebilmek ve o yayını destekleyecek şeyleri oluşturabilmek için…
Türkiyenin Radyosu diye yola çıktık ve bu söylemin hakkını verebilmek için hiçbir tarzı, hiçbir rengi, hiçbir sesi dışlamadan hepsine kapılarımızı açtık.
Türkçe müzik yayınlayan radyolar arasında her tarzı çalan diye yepyeni bir tarz oluşturduk. Yıllardır radyoları Türkçe pop, arabesk, alaturka, özgün gibi kategorilere ayırıp örneğin Ajda Pekkanın ardından Ahmet Özhan çalınamayacağını zannedenler bizi anlamakta güçlük çektiler. Bu radyonun müzik politikası yok diye yazdılar, çizdiler. Onlara üzüldük. Hâlâ da üzülmeye devam ediyoruz. Çünkü biz Türkiyenin Radyosusuyuz ve her tarzın en iyilerini çalmak gibi kendimize has bir tarzımız ve misyonumuz var.
Radyo Turkuvaz Canlı online Dinle

Kral Fm ilaç gibi radyo online Dinle

KRAL FM 01.10.1993 TARİHİNDE YAYINA GECTİ YAYIN HAYATINA BAŞLADIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA TÜRKİYENİN EN ÇOK DİNLENEN RADYOSU OLAMA BAŞARISINI GÖSTERDİ KRAL DİNLEYİCİLERİ RADYOLARINI SADECE DİNLEMEKLE KALMIYOR ÇAĞRILARINA KULAK VERİYOR’ORGANİZASYONLARINA KATILIYOR..2KAMPANYALARINA DESTEK OLUYOR.BU ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR RADYO İSYTASYONUNUN YAKALAYAMADIĞI BÜYÜK BİR BAŞARIDIR KRALFM’DİNLEYİCİLERİ İÇİN SADECE BİR RADYO MÜZİK İSTASYONU DEĞİL ÇOK YAKIN BİR DOST GERÇEK BİR ARKADAŞ.
Kral fm arabesk müziğin en tanınmış radyolarının başında gelmektedir.
Kral FM, merkezi İstanbul'da olan, ulusal çapta yayın yapan radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Radyo 1 Spor Canlı Dinle

TRT Radyo 1 Hani hep yakınırız ya; bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ülkemize geç girmesinden… Radyoculuk açısından durum tam tersidir oysa. 6 Mayıs 1927 de, dünyayla neredeyse aynı anda başlar Türk toplumunun radyo serüveni. 1 Mayıs 1964 de TRT’nin kurulmasıyla da yepyeni bir ivme kazanır.
Bugün TRT Radyoları; kamu yayıncılığı sorumluluğu, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı, doğru ve güzel Türkçesi, haber, bilgi, eğitim, kültür, müzik, eğlence içeriğiyle; ülkenin her köşesine, toplumun her kesimine seslenmektedir.
Radyo 1 Spor Canlı Dinle

Ntv Spor Radyosu Dinle

Doğuş Grubuna bağlı olan yayın kanalı NTV’nin NTV Spor Radyo, Eylül 2009′da 87.7 frekansından yayın süresine başladı.
Sadece futbolda değil, spora dair her alanda yayın yapan NTV Spor Radyo, Sporun Sesi sloganıyla yayında.
NTV Spor Radyo 87.7, NTV Spor televizyonunun spor yayınlarındaki deneyimini, saygınlığını, konusunda uzman güçlü kadrosunu ve programlarını radyoya taşırken, kendi özgün programlarını da hazırlıyor.
Ntv Spor Radyosu Dinle

radyo Spor Online Dinle

Radyo spor ulusal olarak, futbol, basketbol, voleybol, formula1, motor sporları, tenis ve diğer spor musabakalarının canlı anlatımları ve bilgiler vermektedir
Türkiye'nin ilk spor radyosudur. Yayın akışının tamamı spor programları ve canlı spor yayınları üzerinedir.
radyo Spor Online Dinle

Lig Radyo Canlı Dinle

Lig Radyo; Akşam, Tercüman ve Güneş gazeteleri, Show TV ve Skytürk televizyonları, Alem FM radyosu, Platin ve Alem, Stuff, 4-4-2 ve Autocar dergilerini bünyesinde bulunduran ÇUKUROVA MEDYA GRUBU’na bağlı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Lig Radyo’nun YayınYönetmenliği görevini 17 Temmuz 2006 tarihinden bu yana deneyimli haberci ve gazeteci Mehmet Ayan sürdürüyor.
2006 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan Lig Radyo, Türkiye’nin en büyük bölgesel radyosu olarak 9 merkezden yayın yapıyor. Bol-bol futbol, bol-bol müzik sloganıyla dinleyicinin karşısına çıkan radyo, Turkcell Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşu Digitürk Lig TV’nin seçkin yapıtlarını naklederken, deneyimli kadrosunun ürettiği özgün radyo programlarıyla da dinleyiciye ‘kaliteli yayıncılık felsefesine bağlı kalarak’ ulaşmayı hedefliyor.
Lig Radyo Canlı Dinle

Fenerbahçe Fm Online Canlı Dinle

Radyo FENERBAHÇE Taraftarlarının kurduğu bir radyodur
Fenerbahçe Fm Online Canlı Dinle

FenerBahçe Antu FM Dinle

Uzun süreden beri yayınına ara verilen AntuFM yenilendi. AntuFm, Fenerbahçe marşları, özel Fenerbahçe şarkıları ile kulağa hoş gelecek her türlü müzik tarzıyla sizlerle birlikte olacak.
Pek yakında zamanlı yayın akışında futbol ve basketbol maçlarının naklen anlatımlarıyla, değişik içerikli programlarıyla sizinle olacak.
FenerBahçe Antu FM Dinle

Radyo Ahenk Online Canlı Dinle

Türkçe popüler müzik – Rock ve Yerli/Yabancı Slow Radyoları ile bulunan ülkemizdeki müziğin hemen hemen her kulvarında dinleyicileri ile buluşan NAR GROUP, yepyeni bir Radyoyu daha müzik dünyamıza kazandırdı. Grubun yeni Radyosu Radyo Ahenk, Türkçe Arabesk – Fantazi türlerinin en seçkin örnekleri ile 104.8 frekansından ve internet üzerinden dinlenmektedir.
Radyo Ahenk Online Canlı Dinle

Ankara Havası Radyo Banko Dinle

Yöresel olmasına rağmen, internet üzerinden online radyo dinle hizmeti veren Radyo Banko, kısa sürede global dinleyici yelpazesine ulaşmayı başarmıştır. Ankara’da 99.1 frekansı üzerinden dinleyicileriyle buluşan Radyo Banko, geniş müzik arşivi ile tüm isteklerinizi karşılayabilecek güçtedir.
Ankara Havası Radyo Banko Dinle

Radyo FG Online Canlı Dinle

1999 yılında temelleri atılan ve Kasım 2000’den bu yana 93.7 frekansından yayınına devam eden FG 93.7 kısa bir sürede beklenenin çok üzerinde bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı. FG 93.7’nin öncülüğünde dans müziği kültürüyle tanışan FG Community, PD’nin FG 93.7 için gerçekleştirdiği organizasyonlarla bu kültürü bir yaşam tarzı haline getirdi.
Radyo FG Online Canlı Dinle

Radyo Ktü Online Canlı Dinle

Radyo KTÜ, 1998 yılında KTÜ rektörlüğüne bağlı çalışan bir öğrenci topluluğu olarak yayına başlamıştır ve şu anda KTÜ İletişim Fakültesine bağlı olarak 106.2 frekansından yayın hayatına devam etmektedir. Yayına ilk başladığı yıllarda oldukça kısıtlı imkanlarla zoru başaran kadro, radyomuzun bugünlere gelmesinde büyük emeğe sahip olup şimdiki daha elverişli olan imkanların alt yapısını hazırlamış ve kişiden kişiye el değiştiren bayrak yarışında bugün çalışan ekibe izlemesi gereken yolu göstermiştir. Bugün ve bundan sonra gelecek olan ekip sürekli değişen ve gelişen imkanlarla hep daha kaliteliyi sizlerle paylaşmaya devam edecektir.
Radyo Ktü Online Canlı Dinle

Karışık Radyolar Küpe Fm Online Dinle

12 Haziran 1994 ‘de, İstanbul – Silivri’ de yayın hayatına başlayan Küpe Fm, 16 yıllık tecrübesiyle her geçen gün büyümeyi sürdürüyor.
Uzun yıllardır tüm Trakya’nın en çok dinlenen radyosu olma özelliğini elinde tutan Küpe FM, Marmara Bölgesi’ndeki 22 vericisiyle bölge lideri olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Kapsama alanı dışında kalan bölgelerde ise internet ve uydu yayınıyla 7 kıtada sevenlerine ulaşıyor.
Karışık Radyolar Küpe Fm Online Dinle

16 Kasım 2012 Cuma

Karışık Radyolar Taksim Fm Online Canlı Dinle

Müziğin enerjisi Taksim Fm de Yükseliyor
Karışık Radyolar Taksim Fm Online Canlı Dinle

Karşık Müzik Radyoları Açık Radyo Dinle

1 Aralık 2004 tarihinden itibaren, Açık Site’nin paralı aboneliği, 2004 yılı “Program Destekleme Projesi” katılımcıları ve 3 yıl boyunca Açık Site’ye destek veren aboneler sayesinde kaldırıldı ve her iki site, ikisinin de özellikleri korunmak ve geliştirilmek suretiyle birleştirilip yayına açıldı.
Açık Radyo’ya, programlarına, programcılarına ve dinleyicilerine ilişkin ayrıntılı bilgilerin yanı sıra, Radyo’nun sözel ve müzik programlarıyla, dost ve konuklarıyla kâinata vermeyi amaçladığı “sada”nın, genel bakış ve duruşun, oluşturmak istediği tartışma “platform”unun izdüşümlerini burada – ve birarada – bulmak mümkün…
Karşık Müzik Radyoları Açık Radyo Dinle

Karışık Radyolar Dünya Radyo Dinle

1993 yılında koza kelebek olup Ankara semalarında uçmaya başladı… 2007 den 2011 kasım ayına kadar karasal vericileriyle İstanbul’dan kanat çırptı. şimdilerde ise internet dünyasında uçuşuna devam eden rengarenk kelebeğin seyrü seferini anlatmak zor bir duygu.
Karışık Radyolar Dünya Radyo Dinle

Kıbrıs Radyosu Bayrak FM Dinle

Bayrak FM
Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ulusal radyo kanalıdır.
Kıbrıs Radyosu Bayrak FM Dinle

Karışık Radyolar Radyo Turkuvaz Dinle

Çabuk geçiyor zaman.. Daha dün gibiydi 19 Mayıs 2009 sabahında ilk günaydın deyişimiz size.. Doğrusu, biz yine aynı heyecanla geçmeye devam ediyoruz mikrofonun başına. Yine aynı heyecanla çalışıyor bütün takım arkadaşlarımız. Size daha iyi, daha doğru bir yayını iletebilmek ve o yayını destekleyecek şeyleri oluşturabilmek için…
Türkiyenin Radyosu diye yola çıktık ve bu söylemin hakkını verebilmek için hiçbir tarzı, hiçbir rengi, hiçbir sesi dışlamadan hepsine kapılarımızı açtık.
Türkçe müzik yayınlayan radyolar arasında her tarzı çalan diye yepyeni bir tarz oluşturduk. Yıllardır radyoları Türkçe pop, arabesk, alaturka, özgün gibi kategorilere ayırıp örneğin Ajda Pekkanın ardından Ahmet Özhan çalınamayacağını zannedenler bizi anlamakta güçlük çektiler. Bu radyonun müzik politikası yok diye yazdılar, çizdiler. Onlara üzüldük. Hâlâ da üzülmeye devam ediyoruz. Çünkü biz Türkiyenin Radyosusuyuz ve her tarzın en iyilerini çalmak gibi kendimize has bir tarzımız ve misyonumuz var.
Karışık Radyolar Radyo Turkuvaz Dinle

Karadeniz Fm Online Canlı Dinle

Karadeniz FM, 1994 yılından itibaren 98.2 frekansından yayın yapmakta olan; yöresel müzikler, Türkçe Pop, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Fantezi ve Arabesk türlerinin ağırlıklarının değiştiği karma müzik yayınlarıyla geniş kitlelere hitap eden bir radyo istasyonudur.Türkiye tarafından kabul gören Karadeniz müzik ve mizah değerlerini, hedef kitleye uygun oranlarda diğer müzik türleriyle harmanlayan programlarıyla, yöresel müzik yayını yapan radyo istasyonlarından farklılaşmıştır.
Karadeniz Fm Online Canlı Dinle

Polis Radyosu Canlı Dinle

Polis Radyosu, Türkiye Cumhuriyeti Polis Teşkilatı’nın Haberleşme Dairesi Başkanlığı’na bağlı ve Türkiye genelinde ulusal yayın yapan bir radyo istasyonudur. Emniyet personeli tarafından hazırlanan programlar ile 1952′den beri yayın yapan Polis Radyosu, TRT’den sonra Türkiye’de yayın yapan en eski radyo kanalıdır. İlk yıllarında merkezden desteklenen programlarla bölgesel yayın yapan bölge Polis Radyoları halinde iken, 2000 yılından itibaren uydu yayın sistemine geçilmiş ve Merkez Türkiye Polis Radyosu olarak yayına başlamıştır. Ayrıca radyo, Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenilebilmektedir.
Polis Radyosu Canlı Dinle

Radyo Seymen Canlı Online Dinle

107.0 frekansıyla sizlerle buluşmaktadır.Oyun havalarının en çılgın ve en eğlenceli adresi Radyo Seymen.Yakın bir zamanda Radyo Barış’ın frekansı Radyo Seymen’e devredilmiştir.Hareketli müzik tarzıyla insanın içini kıpır kıpır ettiren radyo seymen aralıksız devam etmektedir.
Radyo Seymen Canlı Online Dinle

Radyo Tatlıses Online Dinle

1994 yılında yayına başlayan ve günümüze kadar önemli başarılar elde eden Radyo Tatlıses bu başarısını sürekli yükseltmektedir. Radyo Tatlıses Türkiye’nin en güvenilir araştırma sonuçlarında sürekli ilk sıralarda yer almaktadır. Radyo Tatlıses daha geniş bir alanda kusursuz ses kalitesiyle yayın için vericilerini, stüdyolarını ve otomasyon sistemlerini yenilemiştir, günümüz yayıncılık teknolojilerini yakından takip eden Radyo Tatlıses 42 noktada bulunan vericileri ile, uydu ve cd kalitesinde internet yayını ile geniş kitlelere ulaşmaktadır. 2005 Aralık ayında Saran Group bünyesine geçen Radyo Tatlıses, İşini bilen, işini seven programcıları, prodüksiyon ekibi ve haber merkeziyle, dinleyicilerine her türden kaliteli Türk müziğini sunarak, 24 saat kesintisiz yayın yapmaktadır.
Radyo Tatlıses Online Dinle

Powerlove Fm Canlı Dinle

Power Love FM, The Power Group’un yeni radyosu Power Love İstanbul’da yayına başladı. Power XL’in frekansı 100.2′den yayına başlayan Power Love “the power of love” sloganını kullanacak. Power XL Extra Lounge ise kesintisiz ve reklamsız olarak sadece , IPOWER ve TuneIn’den dinlenebilecek
Powerlove Fm Canlı Dinle

15 Kasım 2012 Perşembe

Trt Haber Radyosu Dinle

Bugün TRT Radyoları, kamu yayıncılığı sorumluluğu, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı, doğru ve güzel Türkçesi, haber, bilgi, eğitim, kültür, müzik, eğlence içeriğiyle; ülkenin her köşesine, toplumun her kesimine seslenmektedir.
Trt Haber Radyosu Dinle

NTV Haber Radyo Online Canlı Dinle

Türkiye’nin 53 merkezinden yaptığı yayınla dinleyiciye ulaşan NTV Radyo, günboyu, haber kuşaklarına, gece ve hafta sonu yayınlarında ise müzik ve spor programlarına yer veriyor. Türkiye Futbol Ligi maçları, uzman yorumcular tarafından stattan canlı aktarılıyor.
NTV medya kuruluşunun Türkiye ve dünyayı kuşatan zengin ve kapsamlı haber ağı şimdi NTV Radyo mikrofonlarından anında radyonuza ulaşıyor: Hızlı, tarafsız ve güvenilir
NTV Haber Radyo Online Canlı Dinle

Radyo 7 Canlı Dinle

Toplumsal sorumluluk taşıyan ve sorumluluğunu yerine getiren bir yayın kuruluşudur.
İnsan haklarına saygılıdır, her türlü terör, şiddet, işkence, fanatizm, ırkçılık ve sömürünün karşısındadır.
Dini, ahlâki ve manevi değerlere saygılıdır.
Milli kültüre, toplumun bilim ve sanat varlığına katkıda bulunmayı esas alır; Türkçeyi doğru ve dil bilincini geliştirici bir biçimde kullanır.
Yayınlarında Türkiyenin bütünlüğünü ve ülke menfaatlerini gözetir.
Eşitlik ve adaletten yanadır; zulmün her türlüsünü reddeder.
Hukukun üstünlüğünü esas alır; özgürlük ve çokseslilikten yanadır.
Demokrasiyi insanlık aleminin ortak değerlerinden biri olarak kabul eder.
Ekonomik bağımsızlığını, toplumsal sorumluluğunu yerine getirmenin vazgeçilmez şartı olarak görür.
Radyo 7 Canlı Dinle

Samanyolu Haber Radyo Canlı Dinle

Samanyolu Yayın Grubu'na ait 24 saat yayın yapan Haber radyosu
Samanyolu Haber Radyo Canlı Dinle

CNN Türk Online Dinle

CNN Radyo ile son dakika gelişmeleri, derin analizler, ekonomi gündemi, uzmanlarından, iş dünyasının önemli isimleri ve ekonomi kurmaylarıyla değerlendirmeler, Türkiye ve dünyadan spor haberleri, Türkiye’nin en deneyimli haber kadrosundan her an dinlenebiliyor, özel ilgi alanlarına yönelik programlar da takip edilebiliniyor.
CNN Türk Online Dinle

Haber Türk Online Canlı Dinle

HaberTürk Radyo, merkezi İstanbul’da olan, HaberTürk TV ve internet sitesine ait radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir. 24 saat haber ağırlıklı yayın yapmaktadır.
Türkiye’deki bağımsız gazeteciler tarafından kurulan, özel ve cesur haberleri ile büyük ilgi ile izlenen HABERTÜRK grubu, HABERTURK.COM, HABERTÜRK TV VE HABERTÜRK RADYO 90.4 ile Türkiye’nin en özgür haberlerini yayınlamaktadırlar.
Haber Türk Online Canlı Dinle

Radyo 24 Canlı Dinle

Her şeyimiz tamdı. Yıllardır medyadaydık, keyfimiz yerindeydi.
Tuttuk bir internet gazetesi kurduk.
Medyanın patronlarından, onların duygularından, iki dudaklarından, işleri ve çıkarlarından uzaklaşmak için
Her gazete, her gazeteci kendine göre bağımsızdır da
Biz madden de bağımsız olalım istedik.
Bi’ dolu cengaver gazeteciyi örgütledik.
Bir internet sitesi değil, internette yayınlanan bir gazete kurduk.
İyi kötü düzenimiz oturdu.
Radyo 24 Canlı Dinle

Radyo Trafik Online Dinle

Dinleyenlerine öncelikle İstanbul`un trafik ve hava durumu bilgilerini sıklıkla aktaran Radyo Trafik, kentin tüm sorunlarını ve sosyal aktiviteleri de duyurarak dinleyicilerine şehir rehberliği yapıyor ve İstanbullunun sesini duyuruyor.
İstanbul`un yeni radyosunda kentin tüm trafiği(yollar, olaylar ,mekanlar, etkinlikler)yayına taşınırken, Türkçe ve yabancı müziğin güncel ve unutulmayan şarkılarına da yer veriliyor.
Radyo Trafik Online Dinle

Haber Tgrt Fm Canlı Dinle

Haberciliği, programcılığı, klasik radyo tiyatroları ile dinleyicilerin zevkle dinlediği bir radyo yayıncılığı yapan TGRT FM Türk milletinin gönlünde önemli bir yer kazandı.
Milli ve manevi değerlerimize saygılı, Türk örf ve geleneklerine, kültürüne hizmet etmeyi görev bilen TGRT FM, 4 Ekim 1993′ten itibaren kaliteli bir yayıncılık yapmaktadır.
120 noktadaki karasal vericileri ile, internetten online canlı olarak ve uydu aracılığı ile Türksat uydusunun kapsama alanındaki yerlerde rahatlıkla dinlenebilmektedir.
Radyo yayıncılığında farklı, disiplinli, seviyeli ve düzeyli bir yeri olan TGRT FM en son teknolojiyi gelişen yenilikleri ile kullanıyor.
Dinleyicilerinde tiryakilik yapan TGRT FM, ” Şimdilik Dünya Dinliyor ” sloganı ile geleceğe büyük ümitler vaadediyor.
Haber Tgrt Fm Canlı Dinle